Лийдс ще атакува Манчестър Юнайтед на Олд Трафорд


И. Ангелов

Лийдс ще атакува Манчестър Юнайтед на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед - Лийдс Юнайтед
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 20.12.2020 г.
Час: 18:30 ч.

Манчестър Юнайтед отново допусна първи като гост, и отново обърна мача в последния кръг на Висшата лига с Шефилд Юнайтед. В момента само Ливърпул (9) се намира на по-дълга поредица от мачове без загуба (6), но този сезон Оле Гунар Солскяер така и не може да накара своите момчета да заиграят стабилно.

Марсело Биелса се връща на "Олд Трафорд" за първи път от онази известна вечер с Атлетик Билбао, когато отстрани тима от Лига Европа. Лийдс никога не е побеждавал на гости на Юнайтед в ерата на Висшата лига, но вече прекрати този рекорд на гости на Евертън по-рано през кампанията, и отборът показва, че ще играе атакуващо срещу всеки съперник.

Откъм състави, при домакините Единсон Кавани и Маркос Рохо са с проблеми. Вероятно е Давид де Хеа да се върне на врата след като Дийн Хендерсън не игра максимално добре срещу Шефилд. 

Лийдс вероятно ще заложи на непроменен състав от този, който през седмицата надви Нюкасъл с 5:2. Робин Кох, Диего Лоренте, Гаетано Берарди и Адам Форшоу липсват в неговия състав.

Манчестър Юнайтед спечели 5 от последните 6 кръга във Висшата лига. Лийдс допусна поне 2 гола в 3 поредни кръга. Очаква се интензивен двубой със силно атакуващо начало на Лийдс, с което тимът да опита да вземе достатъчно аванс за периода, в който "червените дяволи" ще опитат да атакуват.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Лийдс Юнайтед 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лийдс (Марсело Биелса)
 
Меслие
   
Ейлинг
Купър
Далас
Алиоски
Родриго
Филипс
Клих
Рафиня
Бамфорд
Харисън
Рашфорд
Марсиал
Бруно
Погба
МакТоминей
Шоу
Фред
Бисака
Магуайър
Линдельоф
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Лийдс 2:2

  Сподели
414