Челси ще успее в Уулвърхемптън


И. Ангелов

Челси ще успее в Уулвърхемптън

Уулвърхемптън Уондърърс - Челси
Стадион: Молиню
Дата: 15.12.2020 г.
Час: 20:00 ч.

Уулвс понижи формата си в последните седмици и в последния кръг на Висшата лига тимът отстъпи в локалното дерби с Астън Вила благодарение на дузпа в добавеното време за противника, реализирана от резервата Ел-Гази. Това бе трета загуба в последните пет срещи за домакините. Последната победа бе в края на ноември над Арсенал, а Уулвс няма победа в три поредни мача с Челси.

"Сините" на Франк Лампард пропуснаха възможността да застанат на първо място в класирането след като загубиха минимално от Евертън през уикенда. Това бе първа загуба от 18 мача, но мениджърът побърза да снеме от напрежението върху младия си състав, като каза, че те все още са далеч от нивото за титла. Преди тази загуба на "Гудисън Парк" тимът бе на поход от 5 победи на гости, която форма ще се надява да възстанови.

Откъм състави, при домакините Жоао Мутиньо пропуска след късното си изгонване в последния кръг. Раул Хименес и Джони са другите липсващи поради контузии. При Челси с травми са Хаким Зиеч и Хъдсън-Одой, като Кристиан Пулисич е поставен под въпрос.

Челси спечели 3 от последните си 4 мача с Уулвс, като се очаква гостите да се върнат към победите.

Прогноза: Уулвърхемптън Уондърърс - Челси 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Франк Лампард)
 
Менди
   
Зума
Силва
Джеймс
Чилуел
Ковачич
Канте
Маунт
Хаверц
Жиру
Вернер
Силва
Нето
Поденс
Траоре
Невес
Дендонкер
Марсал
Семедо
Боли
Коади
   
Патрисио
 
Уулвс (Нуно Санто)

Обоснована прогноза: Уулвс - Челси 0:2

  Сподели
349