Фулъм няма да спре Ман Сити


И. Ангелов

Фулъм няма да спре Ман Сити

Манчестър Сити - Фулъм
Стадион: Етихад
Дата: 05.12.2020 г.
Час: 17:00 ч.

Манчестър Сити може би най-накрая успя да преодолее проблемите си в нападение и в последния кръг вкара 5 гола на Бърнли. Този мач обаче бе последван от 0:0 срещу Порто в Шампионска лига, където тимът няма реално за какво да се бори с подсигурено излизане от групата. Сега отново идва добър съперник за "гражданите", като Фулъм получи 19 гола без да вкара на Сити в последните 6 визити на "Етихад".

Фулъм успя да спечели огромни 3 точки срещу Лестър Сити в понеделник вечер след победа с 2:1. Тимът се намира само на 1 точка над опасната зона на дъното, но след края на този кръг могат и да попаднат в опасност. 

Откъм състави, само Серхио Агуеро е поставен под въпрос за домакините. През седмица почивка получиха Де Брюйне, Уокър, Жезус, Марес и Менди, които вероятно ще се появят. 

При гостите с контузии липсват централните защитници Терънс Конголо и Кени Тете. Очаква се Скот Паркър да продължи със системата 5-4-1 и да използва тима от последната победа.

Ман Сити спечели последните 9 мача с Фулъм във всички турнири. В последните 6 домакинства срещу този отбори Сити не допусна гол. В последните 10 между отборите, "гражданите" вкараха поне по 2 гола. Очаква се лесна победа за домакините.

Прогноза: Манчестър Сити - Фулъм 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Фулъм (Скот Паркър)
 
Ареола
   
Аина
Андерсен
Адарабиойо
Рийд
Робинсон
Рийд
Ангуиса
Лофтъс-Чийк
Лукман
Кавалейро
Жезус
Фоден
Брюйне
Марез
Гюндоган
Родри
Менди
Уокър
Лапорте
Диаш
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Фулъм 3:0

  Сподели
337