Ман Юнайтед ще успее в Уест Хем


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще успее в Уест Хем

Уест Хем Юнайтед - Манчестър Юнайтед
Стадион: Лондон Стейдиъм
Дата: 05.12.2020 г.
Час: 19:30 ч.

Уест Хем спечели три мача във Висшата лига поред, и в последните 20 години само веднъж тимът е имал повече точки след 10 изиграни кръга от първенството. "Чуковете" ще търсят и трета поредна победа у дома над Манчестър Юнайтед за първи път от 70-те години. 

Манчестър Юнайтед пропусна доста положения, остана с човек по-малко и загуби с 3:1 от ПСЖ в Шампионска лига през седмицата. Солскяер ще търси подобрение в точността на ударите, за което ще се надява да помогне Единсон Кавани след представянето си от последния кръг, в който срещу Саутхемптън той се появи на почивката като резерва, вкара 2 гола и асистира за пълен обрат.

Откъм наличен персонал, Дейвид Мойс е поставил Михаил Антонио под въпрос след като той липсваше в последния мач. Андри Ярмоленко е аут с коронавирус. 

Манчестър Юнайтед започна да връща доста хора от контузия, включително Пол Погба, който се включи като резерва срещу ПСЖ, но под въпрос остава Люк Шоу. Маркъс Рашфорд бе заменен в последния мач с проблем в рамото и също е под въпрос, но вероятно ще се появи в игра. Фред получи червен картон срещу ПСЖ и няма да играе в Шампионска лига срещу Лайпциг, поради което вероятно ще участва във Висшата лига.

Манчестър Юнайтед спечели последните си 8 гостувания в лигата. В тях тимът вкара поне по 2 гола и установи клубен рекорд. Уест Хем спечели 3 мача поред с по 1 гол разлика.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Линдельоф
Магуайър
Бисака
Телес
Фред
Бек
Погба
Бруно
Кавани
Рашфорд
Форналс
Алер
Боуен
Масуаку
Соучек
Райс
Куфал
Кресуел
Огбона
Балбуена
   
Фабиански
 
Уест Хем (Дейвид Мойс)

Обоснована прогноза: Уест Хем - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
347