Бърнли няма да затрудни Ман Сити


И. Ангелов

Бърнли няма да затрудни Ман Сити

Манчестър Сити - Бърнли
Стадион: Етихад Стейдиъм
Дата: 28.11.2020 г.
Час: 17:00 ч.

Този сезон Манчестър Сити се затруднява с вкарването на голове след като Серхио Агуеро има редица проблеми, а и Габриел Жезус отсъстваше с контузия. В никой от последните 6 мача Сити не вкара повече от 1 гол, а последно във Висшата лига тимът загуби от Тотнъм с 2:0. Сега Агуеро и Фернандиньо приближават завръщане, и Пеп Гуардиола ще се надява тимът да влезе в релси.

Бърнли започна сезона с проблеми в защита, но след завръщането на дуото Бен Мий и Джеймс Тарковски в сърцето, тимът постигна две поредни сухи мрежи в лигата. Тимът не бе вкарвал гол в 4 мача, но последната победа с 1:0 над Кристъл Палас поправи и това.

Само Нейтън Аке е контузен в лагера на Ман Сити. Кайл Уокър и Кевин Де Брюйне не пътуваха до Гърция през седмицата за срещата с Олимпиакос, което им гарантира старт. Очаква се и Агуеро да получи някаква роля.

При гостите Роби Брейди получи травма в бедрото миналата седмица и той ще отсъства заедно с Джак Корк. Дейл Стивънс е под въпрос. 

Ман Сити вкара поне по 4 гола във вратата на Бърнли в последните 4 мача на "Етихад" между тези отбори. Сити спечели 6 поредни домакинства срещу Бърнли, като в 5 от тях не допусна гол. Като цяло у дома Сити няма загуба в 13 от последните 14 мача в лигата.

Прогноза: Манчестър Сити - Бърнли 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Бърнли (Шон Дайш)
 
Поуп
   
Тарковски
Мий
Лоутън
Тейлър
Уестууд
Браунхил
Гудмундсон
МакНийл
Родригес
Ууд
Стърлинг
Жезус
Торес
Гюндоган
Фернандиньо
Брюйне
Кансело
Уокър
Лапорте
Диаш
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Бърнли 3:0

  Сподели
229