Саутхемптън може да затрудни Ман Юнайтед


И. Ангелов

Саутхемптън може да затрудни Ман Юнайтед

Саутхемптън - Манчестър Юнайтед
Стадион: Сейнт Мерис Стейдиъм
Дата: 29.11.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Саутхемтпън започна сезона с три поредни загуби, но от тогава няма загуба в 7 мача, от които спечели 5 и така се настани на 5-ата позиция в класирането. В момента "светците" имат 4 точки повече от Манчестър Юнайтед, който се намира на 10-ата позиция в таблицата.

Тимът на Оле Гунар Солскяер има 3 поредни победи, които дойдоха след загубите от Арсенал и Башакшехир. Така може да се отчете подобрение, но все още играта е непостоянна и "червените дяволи" редуват добри изяви с някои разочароващи резултати.

Откъм състави, в нападение за домакините ще липсва най-добрият играч за сезона Дани Ингс, както и Нейтън Редмънд. Мохамед Салису и Уилям Смолбоун са хората под въпрос. В отсъствието на Ингс в атака добре се включи Тио Уолкът, който в последната среща реализира и първия си гол за младежкия клуб, който напусна преди 15 години.

При Юнайтед Пол Погба отново е с травма и е под въпрос, заедно с Арън Уан-Бисака и Виктор Линдельоф. Ерик Баили и Люк Шоу също са контузени в защитата на отбора. Възможно е да видим нетипична постройка от защитници от страна на Солскяер. В последната среща в Шампионска лига Дони ван де Бек и Единсон Кавани изиграха по 90 минути, като получиха много висока оценка в срещата с Башакшехир.

Манчестър Юнайтед спечели последните си 7 поредни гостувания в лигата. В тях бяха вкарани и поне по 2 гола на съперника. Саутхемптън запази 3 поредни сухи мрежи, поради което се очаква нов труден мач за гостите. 

4 от последните 5 мача между тези отбори завършиха при равен резултат, което показва традиционно трудната среща за "червените дяволи" срещу "светците". Освен всичко Солскяер трябва да мисли и за идния кръг в Шампионска лига срещу ПСЖ.

Прогноза: Саутхемптън - Манчестър Юнайтед 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Туанзебе
Магуайър
Бисака
Телес
Фред
Бек
Бруно
Гринууд
Марсиал
Рашфорд
Уолкът
Адамс
Дженепо
Армстронг
Ромеу
Уорд-Прауз
Бертран
Уокър-Питърс
Фестергард
Беднарек
   
МакКарти
 
Саутхемптън (Ралф Хазенхутъл)

Обоснована прогноза: Саутхемптън - Манчестър Юнайтед 2:2

  Сподели
298