Тотнъм и Ман Сити ще си попречат взаимно


И. Ангелов

Тотнъм и Ман Сити ще си попречат взаимно

Тотнъм - Манчестър Сити
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 21.11.2020 г.
Час: 19:30 ч.

Тотнъм надви минимално Уест Бромич Албиън преди почивката и временно зае първото място в класирането преди преките съперници на върха от Лестър Сити да заемат позицията с точка преднина. В момента този мач се очертава като ключов за двата отбора, а Жозе Моуриньо няма загуба в 7 поредни срещи и ще търси да повтори победата с 2:0 над Сити от миналия сезон.

Манчестър Сити няма загуба в 5 поредни срещи, но от първите 7 кръга "гражданите" спечелиха само 3 пъти. В лигата Сити е един от 6-те отбора без загуба на гости за момента. Статистиката на гости на Тотнъм не е добра с две поредни загуби.

Откъм състави, при домакините Мат Дохърти получи позитивен тест за коронавирус и ще пропусне. Под въпрос са Ламела, Танганга, Ндомбеле, Ло Селсо и Бергвайн, а за Сон бе изпратен частен самолет, който да го доведе до Лондон за срещата. Кореецът обаче ще бъде подложен на тест за коронавирус.

Пеп Гуардиола не може да разчита на контузените Фернандиньо и Серхио Агуеро. Под въпрос са още Стърлинг, Менди, Аке и Зинченко.

Манчестър Сити не загуби в 11 от последните 12 мача в лигата. Тотнъм спечели 3 поред, но с по 1 гол разлика. "Гражданите" имат само 2 сухи мрежи в 7-те кръга този сезон, поради което Моуриньо вероятно ще е уверен, че ще достигне до гол. Въпросът е португалецът да задържи вратата си суха в срещата.

Прогноза: Тотнъм - Манчестър Сити 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Диаш
Лапорт
Уокър
Кансело
Брюйне
Родри
Гюндоган
Торес
Жезус
Фоден
Кейн
Сон
Селсо
Бейл
Хьойберг
Сисоко
Регилон
Орие
Дайър
Алдервайрелд
   
Лорис
 
Тотнъм (Жозе Моуриньо)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Ман Сити 1:1

  Сподели
505