Вила е готов за шестия си успех през настоящия сезон


П. Пенков

Вила е готов за шестия си успех през настоящия сезон

Астън Вила - Съндърланд
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Дата: 05.01.2011
Час: 21:45
Съдия: Кевин Френд

Астън Вила се изправя срещу Съндърланд на собствения "Вила Парк", в среща от 22-я кръг от английската Висша лига. Астън Вила в момента са 15-ти във временното класиране с актив от 21 точки. Във втория ден от новата 2011 година, бирмингамци и Челси и спретнаха голово шоу на "Стамфорд Бридж". След като съставът на Жерар Улие излгеждаше, че ще вземе трите точки, поведейки с 2:1, лондончани успяха да се върнат в мача, като дори обърнаха съперниците си в добавеното време. Когато всичко изглеждаше розово за домакините, Киърън Кларк помрачи небето на Лондон. Той успя да изравни резултата и така да пречупи амбициите на Челси за първото място.

Мениджърът на Астън Вила Жерар Улие няма проблеми с новоконтузени играчи. Младокът Киърън Кларк вероятно ще запази мястото си на левия фланг, докато халфа Фабиан Делф и десния бранител Люк Йънг все още са аут поради контузии в колената си.

Съперниците им Съндърлнад заемат далеч по-добра позиция в подреждането, като черните котки на Стив Брус са шести с 30 инкасирани точки. На 1 януари Съндърланд успя да се реваншира на своите почитатели са последния мач от изминалата 2010 година, когато те загубиха у дома с 2:0 от гостуващия Блекпул, като отново на собствен терен този път победиха с класическото 3:0 отбора на Блекбърн Роувърс.

Рекордното попълнение на Съндърланд Асамоа Гиан е под съмнение за гостуването на "Вила Парк". Ганайският национал успя да се оттърси от тежката си контузия и да отбележи срещу Блекбърн, след като се влезе в игра от резервната скамейка. Крилото Ахмед Елмохамади получи тежък удар в главата си по време на сблъсъка с Блекбърн, докато капитана на тима Лий Катърмоул ще си почине около месец, по съвет на лекуващите го лекари. Недъм Онуоха и Джон Менса вероятно ще пропуснат и тази среща на Съндърланд, докато Майкъл Търнър и Фрейзър Кембъл са все още в лазарета на тима.

Смятам, че Астън Вила са готови да запишат шестата си победа през настоящата кампания, като това ще случи още в мача срещу Съндърланд.

Прогноза: Астън Вила - Съндърланд 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Астън Вила:

06 декември Ливърпул - Астън Вила 3:0 (Висша лига)
11 декември Астън Вила - Уест Бромич 2:1 (Висша лига)
26 декември Астън Вила - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
28 декември Манчестър Сити - Астън Вила 4:0 (Висша лига)
02 януари Челси - Астън Вила 3:3 (Висша лига)

Съндърланд:

11 декември Фулъм - Съндърланд 0:0 (Висша лига)
18 декември Съндърланд - Болтън 1:0 (Висша лига)
26 декември Манчестър Юнайтед - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
28 декември Съндърланд - Блекпул 0:2 (Висша лига)
01 януари Съндърланд - Блекбърн 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Астън Вила - Съндърланд

150 мача
63 победи за Астън Вила
38 равенства
49 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 240:230 за Астън Вила


Коефициенти от bet365:
Астън Вила - 2.20
Равен - 3.25
Съндърланд - 3.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
138