Ман Сити няма да има проблеми в Шефилд


И. Ангелов

Ман Сити няма да има проблеми в Шефилд

Шефилд Юнайтед - Манчестър Сити
Стадион: Брамъл Лейн
Дата: 31.10.2020 г.
Час: 14:30 ч.

Шефилд Юнайтед продължава да търси първа победа за сезона, като едната точка до тук тимът гарнира с цели 5 загуби, с което се държи за дъното на Висшата лига. Равенството бе наскоро срещу Фулъм, но последно тимът отстъпи на Ливърпул с 2:1.

Манчестър Сити през седмицата не изпита затруднения в Марсилия срещу Олимпик за 3:0 след разочароващото 1:1 с Уест Хем миналия уикенд. Висшата лига изглежда затруднява тима на Пеп Гуардиола, който страда от липса на нападатели, защото в последните 3 кръга не бяха вкарани повече от 1 гол на мач за "Гражданите", а това не се бе случвало в последните 4 години.

Откъм състави, при домакините Макс Лоу отново тренира след като пропусна мач с травма в главата. Аут са Джак О'Конъл, Джон Флек, Лис Мусе и Саймън Муур. Джон Лундстрам отказа да подпише нов договор с клуба и ще напусне през януари, поради което се очаква скоро да загуби мястото си и тимът да се готви за живота без него.

При Сити от контузии се върнаха Кевин де Брюйне и Аймерик Лапорте, но Серхио Агуеро и Габриел Жезус ще липсват отново до поне след следващата пауза за национални срещи. Фернандиньо, Менди и Аке са останалите с проблеми.

Шефилд загуби 8 от последните 9 кръга в лигата. Ман Сити не допусна гол в 5 от последните 7 мача с Шефилд във всички турнири. Сити няма загуба в 9 от последните 10 кръга, и се очаква дори без изявен нападател тимът да направи достатъчно за победата.

Прогноза: Шефилд Юнайтед - Манчестър Сити 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Диаш
Лапорте
Уокър
Кансело
Родри
Гюндоган
Марез
Брюйне
Фоден
Стърлинг
Брюстър
МакБърни
Осборн
Берге
Ампаду
Лундстрам
Балдок
Стивънс
Еган
Башам
   
Рамсдейл
 
Шефилд (Крис Уайлдър)

Обоснована прогноза: Шефилд - Ман Сити 0:2

  Сподели
216