И Челси ще бие затруднения Бърнли


И. Ангелов

И Челси ще бие затруднения Бърнли

Бърнли - Челси
Стадион: Търф Моор
Дата: 31.10.2020 г.
Час: 17:00 ч.

Бърнли има 4 загуби и 1 равенство, или 1 точка от началото на сезона във Висшата лига. Последно тимът доминираше в известен период над Тотнъм в понеделник, но в крайна сметка допусна загуба с 1:0 и така остава в дъното на таблицата. Бърнли е най-слабият реализатор в лигата, което не е добре срещу възродената от Едоард Менди отбрана на Франк Лампард.

Челси направи 3 поредни сухи мрежи след връщането на Менди на позицията си, като през седмицата видяхме и убедително 4:0 над Краснодар в Шампионска лига. Стартът на сезона не бе особено добър за "сините", но с всяка седмица изглежда нещата се подобряват, играчи се завръщат от контузии и подобряват формата си, и се работи все повече над взаимодействието между новите имена.

Откъм състави, при домакините Фил Бардсли е аут с коронавирус, като отново ще бъде заменен от Матю Лоутън. Ерик Питерс е под въпрос с травма в прасеца, като ще премине късен преглед. Джак Корк е контузен, а Бен Мий се върна от травма и изигра 70 минути в приятелска среща през седмицата.

При Челси Тиаго Силва бе оставен да почива за Краснодар. Маркос Алонсо бе наказан в ШЛ, и сега двамата ще са свежи за този мач. Само Били Гилмор е контузен в тима, след като Кепа Арисабалага се върна на тренировки след проблем в рамото.

Статистиката сочи, че Челси вкара поне по 2 гола на Бърнли в последните 6 мача между отборите във всички турнири. Бърнли загуби 5 от последните си 6 мача в лигата, а Челси спечели 5 от последните 6 гостувания в Бърнли.

Прогноза: Бърнли - Челси 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Франк Лампард)
 
Менди
   
Зума
Силва
Джеймс
Чилуел
Канте
Жоржиньо
Маунт
Хаверц
Пулисич
Вернер
Барнс
Ууд
МакНийл
Гудмундсон
Браунхил
Уестууд
Тейлър
Лоутън
Тарковски
Лонг
   
Поуп
 
Бърнли (Шон Дайш)

Обоснована прогноза: Бърнли - Челси 0:2

  Сподели
295