Уест Хем ще запишат трудна домакинска победа


П. Пенков

Уест Хем ще запишат трудна домакинска победа

Уест Хем - Уулвърхемптън
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 01.01.2011
Час: 17:00
Съдия:

В предпоследен двубой от съботния ден от 21-я кръг в английската Висша лига, Уест Хем Юнайтед приема Уулвърхемптън Уондърърс. Чуковете изпратиха по-добър начин 2010 година, като в последните два мача успяха да спечелят 4 точки. Точно в деня след Коледа те успяха да спасят мениджъра си Аврам Грант, който имаше поставен ултиматум от ръководството на клуба, ако до края на годината тима не постигне победа. Два дена по-късно Уест Хем успяха да измъкнат точка при домакинството им на Евертън, завършило при резулат 1:1. Въпреки това, състава на Аврам Грант продължава да заема последната позиция във временното класиране, като има актив от 17 точки.

Валон Бехрами се завръща в игра за чуковете, след като отсъства в продължение на месец поради контузия в тазобедрената става. Дани Габидън и Тал Бен Хайм се завръщат, след като им бе дадена почивка срещу Евертън. Мачът с Уулвърхемптън се оказва твърде раннен за Марк Ноубъл, който наскоро поднови тренировки, докато Кийрън Дуер, Бени Маккарти, Ларк Якобсен и Херита Илунга са все още контузени. Джак Колисън и Мануел да Коща са аут до февруари, докато Петер Куруз се очаква да отсъства до края на сезона.

Съперниците им Уулвърхемптън заемат позиция на чуковете, като имат и точка повече в своя актив. В деня след Коледа те разочарваха своите фенове, след като загубиха у дома от Уигън с 2:1, но за сметка на това им се реваншираха с успех над Ливърпул. Вълците победиха мърсисайдци на собствения им "Анфийлд" с минималното 1:0, като през голямата част от времето, гостите държаха инициативата.

Кевин Дойл и Джоиди Крадък ще пропуснат двубоя с Уест Хем, тъй като все още не са се напълно възстановили от контузиите си. Карл Хенри и Майкъл Мансиен са аут, както и Стивън Моуоколо. Майкъл Кейтли и Адлен Гуердиора са дългосрочно отсъстващи за Уулвърхемптън.

Прогноза: Уест Хем - Уулвърхемптън 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

05 декември Съндърланд - Уест Хем 1:0 (Висша лига)
11 декември Уест Хем - Манчестър Сити 1:3 (Висша лига)
18 декември Блекбърн - Уест Хем 1:1 (Висша лига)
26 декември Фулъм - Уест Хем 1:3 (Висша лига)
28 декември Уест Хем - Евъртън 1:1 (Висша лига)

Уулвърхемптън:

27 ноември Уулвърхемптън - Съндърланд 3:2 (Висша лига)
04 декември Блекбърн - Уулвърхемптън 3:0 (Висша лига)
12 декември Уулвърхемптън - Бирмингам 1:0 (Висша лига)
26 декември Уулвърхемптън - Уигън 1:2 (Висша лига)
29 декември Ливърпул - Уулвърхемптън 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Хем - Уулвърхемптън

43 мача
16 победи за Уест Хем
11 равенства
16 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 71:65 за Уест Хем


Коефициенти от bet365:
Уест Хем - 2.00
Равен - 3.40
Уулвърхемптън - 3.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
114