Тотнъм ще запише нов успех на Уайт Харт Лейн


П. Пенков

Тотнъм ще запише нов успех на Уайт Харт Лейн

Тотнъм - Фулъм
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Дата: 01.01.2011
Час: 17:00
Съдия:

Тотнъм приема Фулъм на "Уайт Харт Лейн" двубой от 21-я кръг на английската Висша лига. Шпорите продължават престоя си на петата позиция във временното класиране, въпреки точките, които спечелиха в последните два кръга от изминалата 2010 година. В деня след Коледа те успяха да победят като гост Астън Вила с 2:1, а два дни по-късно спечелиха домакинството си на Нюкасъл Юнайтед с 2:0.

Добрата новина за Тотнъм е, че в игра може да се завърне Уилям Галас, който порпусна последните 3 седмици поради разтежение. Съотборникът му пък Йонес Кабул ще трябва да изтърпи наказание от 3 срещи. Джермейн Дефо също е наказан, Роби Кийн е под съмнение с разтежение, Карло Кудичини е аут поради болки в рамото си, докато Том Хъдълстоун, Ледли Кинг, Джейми О'Хара и Джонатън Уудгейт със сигурност за аут.

Фулъм пък оглавиха класирането в зоната на изпадащите, като в момента заемат 18-та позиция с актив от 19 точки. В последните два кръга те не успяха да вземат максималния брой точки, тъй като в деня след Коледа бяха победени на собствен терен от Уест Хем с 3:1. Два дена по-късно Котиджърс се реваншираха на своите фенове, спечелвайки трите точки при гостуването им на Стоук Сити.

Нападателят на Фулъм Муса Дембеле вероятно ще пропусне гостуването на "Уайт Харт Лейн" поради контузия в глезена си. Дембеле пропусна последните 7 седмици, но мениджъра Марк Хюз е убеден, че той със сигурност ще може да вземе участие на 4 януари срещу Уест Бромич Албиън. Марк Шварцер пък ще изиграе последния си мач за Фулъм преди да се присъедини към националния отбор на Австралия в битката за Купата на Азия. Дългосрочно отсъстващи за Фулъм са Матю Бригс, Боби Замора и Филип Сендерос.

Прогноза: Тотнъм - Фулъм 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

04 декември Бирмингам - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
07 декември Твенте - Тотнъм 3:3 (Шампионска лига)
12 декември Тотнъм - Челси 1:1 (Висша лига)
26 декември Астън Вила - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
28 декември Тотнъм - Нюкасъл 2:0 (Висша лига)

Фулъм:

27 ноември Фулъм - Бирмингам 1:1 (Висша лига)
04 декември Арсенал - Фулъм 2:1 (Висша лига)
11 декември Фулъм - Съндърланд 0:0 (Висша лига)
26 декември Фулъм - Уест Хем 1:3 (Висша лига)
28 декември Стоук Сити - Фулъм 0:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Фулъм

44 мача
23 победи за Тотнъм
14 равенства
7 победи за Фулъм
Голова Разлика: 79:46 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.40
Равен - 4.50
Фулъм - 8.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
144