Ман Сити ще надвие Уест Хем


И. Ангелов

Ман Сити ще надвие Уест Хем

Уест Хем Юнайтед - Манчестър Сити
Стадион: Лондон Стейдиъм
Дата: 24.10.2020 г.
Час: 14:30 ч.

Уест Хем ще е изпълнен с увереност след последния кръг от Висшата лига, след като в дербито с Тотнъм тимът изоставаше с 3:0, но късно във втората част "чуковете" се върнаха по невероятен начин за крайното 3:3. Статистиката на тима сочи липса на загуба в последните 3 кръга, а в тях срещите бяха с Уулвс, Лестър Сити и Тотнъм.

Манчестър Сити изглежда под обичайното си ниво, и въпреки това звездната селекция на Пеп Гуардиола спечели последните срещи с Арсенал и Порто. Този сезон Сити няма загуба като гост и поради това е фаворит преди началото на срещата.

Откъм състави, при домакините има шанс късната нова покупка Саид Бенрахма да дебютира. Ключовите Михаил Антонио и Себастиен Алер са поставени под въпрос. 

При Сити тренировки подновиха Кевин Де Брюйне и Аймерик Лапорте, които сега са под въпрос след последните си травми. Срещу Порто се контузи Фернандиньо и той ще отсъства поне един месец, като аут са още Менди и Жезус. Завърналият се наскоро от контузия Серхио Агуеро вече е сред голмайсторите и подобрява формата си.

Манчестър Сити спечели последните 11 поредни срещи с Уест Хем. В последните 6 гостувания, вкарвайки поне по 3 гола на този противник. В тези гостувания бяха запазени и 5 сухи мрежи. Дейвид Мойс никога не е побеждавал Пеп Гуардиола в 7 битки помежду им, от които 6 бяха загуби. След като в последната среща Уест Хем допусна 3 гола за 16 минути от Тотнъм, то повторение на това не е изключено.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Манчестър Сити 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Диаш
Гарсия
Уокър
Аке
Брюйне
Родри
Фоден
Марез
Агуеро
Стърлинг
Антонио
Форналс
Боуен
Райс
Соучек
Масуаку
Куфал
Кресуел
Огбона
Балбуена
   
Фабиански
 
Уест Хем (Дейвид Мойс)

Обоснована прогноза: Уест Хем - Ман Сити 1:3

  Сподели
229