Ще сложи ли Болтън край на престоя на Ходжсън в Ливърпул?


П. Пенков

Ще сложи ли Болтън край на престоя на Ходжсън в Ливърпул?

Ливърпул - Болтън
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 01.01.2011
Час: 17:00
Съдия: Кевин Френд

В първия ден от новата 2011 година, Ливърпул приема Болтън в среща от 21-я кръг на английската Висша лига. Мърсисайдци в момента заемат 12-та позиция в подреждането с актив от 22 точки, като имат 18 изиграни срещи. В последният мач на Ливърпул от миналата година, те претърпяха унизителна загуба с 1:0 от последния във временното класиране тим на Уулвърхемптън, който успя да се издъгне с позиция, благодарение на взетите три точки при визитата им на "Анфийлд". Вълците на Мик Макарти доминираха през цялата среща, като не позволиха на домакините да разкрият потенциала си. Така дните на Рой Ходжсън в Ливърпул започват да бъдат обект на сериозни спекулации, след уволнението на Рафаел Бенитес от Интер и завръщането му в града на Бийтълс.

Ливърпул няма сериозни проблеми с контузени футболисти, като единственият такъв в състава на Рой Ходжсън е защитника Джейми Карагър, който преди няколко седмици извади своето рамо и трябваше да подложи на хирургическа намеса. Контузеният капитан на тима Стивън Джерард се завърна в игра срещу Уулвърхемтън, след като дълго време лекува разтежение. Бранителят Даниел Агер също е на линия, след като се възстанови напълно от сложна травма в прасеца си.

Съперниците им Болтън редувах успехи и поражения през целия месец декември. В началото му те загубиха от Манчестър Сити, след което победиха Блекбърн на собствения си "Рийбок Стейдиъм". След това последваха загуба при визитата им на Съндърланд, победа у дома срещу Уест Бром, а в последния кръг загубиха с минималното 1:0 гостуването си на Челси. Това незадоволително представяне им отрежда добрата 6-та позиция в класирането с актив от 29 точки.

Мениджърът на Болтън Оуен Койл няма да може да разчита на бранителя Пол Робинсън, тъй като той получи петия си жълт картон за сезона срещу Челси. Лий Чу-Йънг е зает с националния отбор на Южна Корея, докато Тамир Коен се очаква да бъде аут, поради смъртта на баща му. Гретар Стейнсон все още изпитва болки в коляното си, докато Джоуи О'Брайън, Шон Дейвис, Рикардо Гарднър и Лойд Самуел са отсъстващи.

Прогноза: Ливърпул - Болтън 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:

02 декември Стяуа Букурещ - Ливърпул 1:1 (Лига Европа)
06 декември Ливърпул - Астън Вила 3:0 (Висша лига)
11 декември Нюкасъл - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
15 декември Ливърпул - Утрехт 0:0 (Лига Европа)
29 декември Ливърпул - Уулвърхемптън 0:1 (Висша лига)

Болтън:

04 декември Манчестър Сити - Болтън 1:0 (Висша лига)
12 декември Болтън - Блекбърн 2:1 (Висша лига)
18 декември Съндърланд - Болтън 1:0 (Висша лига)
26 декември Болтън - Уест Бромич 2:0 (Висша лига)
29 декември Челси - Болтън 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Ливърпул - Болтън

113 мача
51 победи за Ливърпул
28 равенства
34 победи за Болтън
Голова Разлика: 184:134 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Ливърпул - 1.66
Равен - 3.75
Болтън - 5.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
148