Ман Юнайтед може да се възползва от умората в Тотнъм


И. Ангелов

Ман Юнайтед може да се възползва от умората в Тотнъм

Манчестър Юнайтед - Тотнъм
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 04.10.2020 г.
Час: 18:30 ч.

Манчестър Юнайтед изигра 3 поредни мача на гости, и във всеки един вкара по 3 гола, като надви Лутън и два пъти Брайтън за да приповдигне самочувствието си. Сега тимът посреща Жозе Моуриньо, и бившият мениджър ще иска да вземе максимума от отбора, където бе уволнен преди пристигането на Оле Гунар Солскяер. 

Тотнъм загуби на старта на сезона от Евертън и от тогава няма загуба. В последния кръг "шпорите" вкараха 5 гола на Саутхемптън, а през седмицата още 7 на Макаби Хайфа за класиране в групите на Лига Европа. Проектът на Моуриньо се развива, но стои въпросът за свежестта след тази среща, в която важни имена взеха участие.

Солскяер потвърди, че под въпрос за неговия отбор са капитанът Хари Магуайър и Бруно Фернандеш, които получиха удари в последната среща с Брайтън и ще бъдат прегледани точно преди срещата за определяне на готовността им за игра. Очаква се да са на линия, а контузени остават Фил Джоунс и Аксел Туанзебе.

При Моуриньо има малък шанс Хьон-Мин Сон да се появи в игра след като се възстановява по-бързо от очакваното, но той е под въпрос заедно с Ло Селсо. Бейл със сигурност ще пропусне и този мач. Серхио Регилон може да дебютира в лигата срещу отбора, към който щеше да се присъедини това лято. 

Манчестър Юнайтед спечели 6 от последните 7 мача, в които прие Тотнъм във всички състезания. В лигата Юнайтед вкара поне по 2 гола в 8 от последните 10 мача, а в последните 3 мача поред тимът вкара по 3 пъти. Юнайтед няма загуба в 15 от последните 16 кръга, което прави задачата на шпорите трудна.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Тотнъм (Жозе Моуриньо)
 
Лорис
   
Санчес
Дайър
Алдервайрелд
Ламела
Селсо
Уинкс
Хьойберг
Регилон
Лукас
Кейн
Марсиал
Рашфорд
Бруно
Гринууд
Погба
Матич
Шоу
Бисака
Магуайър
Баили
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:1

  Сподели
406