Ще запише ли Съндърланд първата си загуба на собствен терен?


П. Пенков

Ще запише ли Съндърланд първата си загуба на собствен терен?

Съндърланд - Блекпул
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 28.12.2010
Час: 17:00
Съдия: Андре Маринър

Отборите на Съндърланд и Блекпул се изправят един срещу друг в среща от 20-я кръг на английската Висша лига. Съставът на Стив Брус е осми във временното подреждане с активо от 27 точки, и само на 3 от петия Тотнъм. Преди два дни те записаха четвъртото си поражение през настоящия сезон, като загубиха гостуването си на "Олд Трафорд". Те бяха победи с 2:0 от Манчестър Юнайтед, като и двете попадения бяха дело на българина Димитър Бербатов, който беше поздравен за представянето си от мениджъра Сър Алекс Фъргюсън.

Треньорът на Съндърланд Стив Брус вероято ще може да разчита отново на четирима от ключовите си играчи. Капитанът Лий Катърмол се завръща в игра след изтърпяно наказание, докато Дани Уилбек също е на разположение, след като не му беше позволено да играе срещу бившия си клуб. Кийрън Ричардсън може да се завърне, след като отсъства срещу Юнайтед, докато централния бранител Тайтъс Брамбъл ще добави малко повече опитност в състава. Джон Менса, Майкъл Търнър и Фрейзър Кембъл остават аут поради контузии.

Блекпул заемат 11-та позиция във временното класиране с 22 инкасирани точки, като досега са регистирали общо 6 победи, 4 равенства и 6 загуби. Тимът на Йън Холоуей показва добра игра в последните няколко кръга, като мандарините нямат поражение от първата седмица на месец ноември. В последният изигран мач на южняците, който бе на 11 декември, те победиха Стоук Сити с минималното 1:0 като гости.

Капитанът на тима Чалри Адам е няма да може да вземе участие срещу Съндърланд. Адам получи петия си жълт картон през този сезон на 11 декември срещу Стоук, като не успя да изтърпи наказанието си от 1 среща, тъй като всички мачове от тогава насам бяха отменени, така че Адам ще трябва да изгледа мача от трибуните. Мат Джилкс, Крис Башам, Били Кларк, Марло Уерууд и Луис Алмонг остават аут поради контузии.

Съндърланд са неподени на собствения им "Стейдиъм ъф Лайт" през този сезон, а Блекпул показва добра игра като гости, което ме кара да заложа на равенството в тази среща.

Прогноза: Съндърланд - Блекпул 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

27 ноември Уулвърхемптън - Съндърланд 3:2 (Висша лига)
05 декември Съндърланд - Уест Хем 1:0 (Висша лига)
11 декември Фулъм - Съндърланд 0:0 (Висша лига)
18 декември Съндърланд - Болтън 1:0 (Висша лига)
26 декември Манчестър Юнайтед - Съндърланд 2:0 (Висша лига)

Блекпул:

10 ноември Астън Вила - Блекпул 3:2 (Висша лига)
13 ноември Уест Хем - Блекпул 0:0 (Висша лига)
20 ноември Блекпул - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
27 ноември Болтън - Блекпул 2:2 (Висша лига)
11 декември Стоук Сити - Блекпул 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Блекпул

40 мача
15 победи за Съндърланд
11 равенства
14 победи за Блекпул
Голова Разлика: 71:63 за Блекпул


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 1.53
Равен - 4.00
Блекпул - 6.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
111