Брайтън ще мъсти на Ман Юнайтед


И. Ангелов

Брайтън ще мъсти на Ман Юнайтед

Брайтън - Манчестър Юнайтед
Стадион: АМЕКС Стейдиъм
Дата: 30.09.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Само дни след скандално завършилата среща от Висшата лига между тези отбори, където Брайтън загуби за отсъдена след края на срещата дузпа в полза на Манчестър Юнайтед с 3:2, домакините имат втори опит да постигнат резултат срещу известния съперник.

Брайтън надигра титулярите на Манчестър Юнайтед в първото полувреме на срещата от лигата, като във втората част Оле Гунар Солскяер дори заложи на дефанзивни смени, за да пази резултата, което се отрази в получаването на гол във вратата му късно за 2:2.

Очаква се в тази среща гостите да не заложат на най-добрите си имена, поради което прогрес след осминафиналите на Купата на лигата за Брайтън е постижим, а и мотивацията на домакините след скандала преди дни за отмъщение ще е налице.

Откъм състави, Брайтън все още не може да разчита на Ивес Бисума, който ще търпи последен мач наказание. Контузени са Изкиердо, Андоне и Уолтън. При Юнайтед нови контузени няма - липсват Фил Джоунс и Аксел Туанзебе. Очаква се Солскяер да даде шанс на имена като Хендерсън, Ван де Бек, Уилямс, Баили, Фред, МакТоминей и Джеймс.

В последния кръг от Купата Юнайтед се затрудни с Лутън Таун, който водеше със само гол преди Солскяер да представи едновременно в игра Бруно, Рашфорд и Марсиал, които организираха победа с 3:0 за десетина минути. Очаква се отслабена постройка и тук, но този път задачата на резервите на Солскяер ще е да се докажат, че са достойни да пробият в типичната постройка.

Прогноза: Брайтън - Манчестър Юнайтед 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хендерсън
   
Баили
Магуайър
Фосу-Менса
Уилямс
МакТоминей
Фред
Мата
Бек
Лингард
Игало
Тросар
Мопай
Грос
Джаханбакш
Лалана
Пропер
Бернардо
Фелтман
Робертс
Бърн
   
Стийл
 
Брайтън (Греъм Потър)

Обоснована прогноза: Брайтън - Манчестър Юнайтед 2:2

  Сподели
423