Юнайтед няма да превземе Сейнт Андрюс


Т. Михайлов

Юнайтед няма да превземе Сейнт Андрюс

Бирмингам - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Сейнт Андрюс", Бирмингам
Дата: 28.12.2010
Час: 22:00
Съдия: Лий Мейсън


Християнският свят изпрати Коледа и се готви за посрещането на Нова година, но в Англия футболният маратон не спира. На 26 декември Манчестър Юнайтед победи с 2:0 Съндърланд, а на 28-ми ще гостува на коравия Бирмингам Сити на “Сейнт Андрюс”. “Сините” са в по-добра позиция, тъй като мачът им на Боксингдей бе отложен.

В третия ден на Коледа Бирмингам трябваше да гостува на Евертън, но снегът в Северна Англия не позволи срещата да се състои. Това остави тима на Алекс Маклийш на 17-ата позиция на 2 точки над чертата. Последният успех на “сините” бе в мача с Челси преди 4 кръга, като оттогава те имат два равни и загуба. Бирмингам направи добри мачове този сезон като не загуби от Ливърпул, Манчестър Сити и Тотнъм.

Димитър Бербатов направи страхотен мач и донесе нови три точки за Манчестър Юнайтед, който еднолично държи първата позиция в класирането с 37 точки. “Червените дяволи” все още нямат загуба през този сезон като победиха Арсенал, Ливърпул и Тотнъм. Тимът на Сър Алекс е с цели 7 равенства, последното, от които преди 5 кръга именно в Бирмингам – 2:2 с Астън Вила.

За Бирмингам все още участие не може да вземе Александър Хлеб. Белорусинът вече тренира и вероятно ще е на линия  за следващия мач.. Джеймс Макфадън е с травма в коляното.

Майкъл Оуен може да получи място сред титулярите на Сър Алекс Фъргюсън. Шотландецът ще спази традицията да промени състава. С контузии са Харгрийвс, Валенсия, О’Шей и Скоулс.

В предишния сезон Манчетсър Юнайтед бе доста затруднен от Бирмингам като срещата на “Сейнт Андрюс” завърши при нулерво равенство, а тази на “Олд Трафорд” с минимална победа за “червените дяволи”. Сити показа, че е силен срещу силните, а сега трябва да се печелят точки. Гостите ще са уморени от срещата със Съндърланд и вероятно ще си тръгнат само с точка.

Последни 5 изиграни срещи:

Бирмингам:

20 ноември Бирмингам - Челси 1:0 (Висша лига)
27 ноември Фулъм - Бирмингам 1:1 (Висша лига)
01 декември Бирмингам - Астън Вила 2:1 (Карлинг Къп)
04 декември Бирмингам - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
12 декември Уулвърхемптън - Бирмингам 1:0 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

27 ноември Манчестър Юнайтед - Блекбърн 7:1 (Висша лига)
30 ноември Уест Хем - Манчестър Юнайтед 4:0 (Карлинг Къп)
07 декември Манчестър Юнайтед - Валенсия 1:1 (Шампионска лига)
13 декември Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:0 (Висша лига)
26 декември Манчестър Юнайтед - Съндърланд 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Бирмингам - Манчестър Юнайтед

81 мача
16 победи за Бирмингам
25 равенства
40 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 123:84 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Бирмингам - 6.50
Равен - 4.00
Манчестър Юнайтед - 1.53

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
179