Ман Сити ще надделее над Лестър на Етихад


И. Ангелов

Ман Сити ще надделее над Лестър на Етихад

Манчестър Сити - Лестър Сити
Стадион: Етихад
Дата: 27.09.2020 г.
Час: 18:30 ч.

Манчестър Сити откри кампанията си с успех с 3:1 над Уулвс, а след това с отслабена постройка тимът надделя над Борнемут с 2:1 в Купата на лигата. "Гражданите" спечелиха последните 4 пъти когато посрещнаха Лестър и ще искат да продължат добрия си рекорд.

Лестър Сити започна сезона с победи над Уест Бром и Бърнли, но в купата тимът отпадна от възродения Арсенал. На "Етихад" тимът не се представя блестящо, и задачата ще е да бъде шокиран съперника с неочакван резултат.

Откъм състави, при домакините с проблеми липсват Серхио Агуеро, Бернардо Силва, Олександр Зинченко и Жоао Кансело. Илкай Гюндоган пък се лекува от коронавирус и прекарва период в изолация. 

При Лестър с травми са Ндиди, Перейра, Бенкович и Еванс, като последният има малък проблем в бедрото, който може и да отшуми до срещата. Брендан Роджърс ще вземе решение за защитника в моментите преди двубоя.

В последните си 11 домакинства Сити вкара поне по 2 гола във Висшата лига. Последните 7 кръга у дома бяха спечелени от Пеп Гуардиола, както и последните 4 поред с Лестър. Очаква се успех за "гражданите".

Прогноза: Манчестър сити - Лестър Сити 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лестър Сити (Брендан Роджърс)
 
Шмайхел
   
Еванс
Сьоюнчу
Кастан
Джъстин
Прает
Менди
Перез
Мадисън
Барнс
Варди
Жезус
Стърлинг
Брюйне
Фоден
Родри
Фернандиньо
Менди
Уокър
Аке
Стоунс
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Лестър Сити 2:0

  Сподели
207