Ман Юнайтед ще се поправи срещу Брайтън


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се поправи срещу Брайтън

Брайтън - Манчестър Юнайтед
Стадион: Фалмър Стейдиъм
Дата: 26.09.2020 г.
Час: 14:30 ч.

Брайтън очаквано загуби от Челси на старта, но се подобри и показа добра игра в победата с 3:0 над Нюкасъл във втория уикенд от Висшата лига. В третия кръг тимът отново посреща един от топ отборите, срещу който обаче може да бъде постигнат резултат, както показа Кристъл Палас.

Манчестър Юнайтед загуби на старта на сезона си от Кристъл Палас с 3:1, като през седмицата надви с 3:0 Лутън Таун за купата на лигата. Оле Гунар Солскяер оправда формата на тима с проведената само 1 седмица лятна подготовка, както и само 1 изигран приятелски мач преди старта. Предполага се, че състоянието на неговите момчета ще се подобрява с всяка среща.

Откъм състави, при домакините Ивес Бисума ще търпи втори от 3 мача наказание след директния си червен картон в последния кръг. Крайният защитник Тарик Лампти бе заменен принудително срещу Нюкасъл, но до момента на напускането си той бе най-добрият играч на терена. В момента той е под въпрос за тази среща, а контузени са Изкиердо, Уолтън и Андоне.

При Юнайтед през седмицата на врата дебютира Дийн Хендерсън, който игра изключително добре и се прояви с феноменално спасяване. Вероятно обаче в лигата той ще отстъпи на Давид Де Хеа. Бруно Фернандеш, Маркъс Рашфорд и Мейсън Гринууд получиха минути в края на срещата с Лутън и тримата сами вкараха последните 2 гола в срещата след доста затруднения на тима преди влизането на триото.

Ако някой от треньорите на Юнайтед е гледал срещата с Кристъл Палас и представянето на Виктор Линдельоф в нея, то със сигурност шведът е приключил кариерата си в отбора след катастрофално представяне и вина във всички попадения във вратата на Де Хеа. Срещу Лутън той бе заменен от Ерик Баили, който игра перфектно и се очаква да продължи. Фил Джоунс и Аксел Туанзебе са контузени за Солскяер.

В последните си 4 гостувания в лигата Юнайтед не допусна гол. Последните 3 мача между тези отбори бяха спечелени от "червените дяволи". В последните 4 Юнайтед вкара поне по 2 гола във вратата на Брайтън. Брайтън не успя да спечели в 9 от последните 10 мача във Висшата лига.

Прогноза: Брайтън - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Баили
Магуайър
Бисака
Шоу
МакТоминей
Погба
Гринууд
Бруно
Рашфорд
Марсиал
Мопай
Конъли
Тросар
Марч
Алзате
Лалана
Лампти
Уебстър
Дънк
Уайт
   
Райън
 
Брайтън (Греъм Потър)

Обоснована прогноза: Брайтън - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
322