Евертън и Бирмингам ще си поделят по точка


П. Пенков

Евертън и Бирмингам ще си поделят по точка

Евъртън - Бирмингам
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 26.12.2010
Час: 17:00
Съдия: Антъни Тейлър

В среща от 19-я кръг в английската Висша лига, Евертън приема Бирмингам на "Гудисън Парк". Карамелите са 14-ти във временното подреждане с актив от 21 точки, като до момента са регистирали общо 4 победи, 9 равенства и 5 загуби. Преди седмица Евертън се оказа труден противник за Манчестър Сити, като състава на Дейвид Мойс победи гражданите като гост с 2:1.

Централният полузащитник на домакините Фил Ягиелка страда от травма в бедрото си, получена по време на сблъсъка с Манчестър Сити. 28-годишният халф все още е под въпрос за мача с Бирмингам, но мениджъра Дейвид Мойс вярва, че той ще може да игра в този мач. Съотборникът му Стивън Пиенар се надява да се завърне в игра, след като пропусна двубоя преди седмица, поради контузия в слабините, докато Майкъл Артета се завръща след изтърпяно наказание. Нападателят Виктор Аничебе е наказан, след като беше изгонен в понеделник.

Бирмингам са близо до опасната зона, като в момента са 16-ти в подреждането с актив от 18 точки, с 2 повече от Уигън, които се намират в зоната на изпадащите. В началото на този месец Бирмингам успя да спечели точка при домакинството си на Тотнъм, а седмица по-късно загуби с минималното 1:0 гостуването си на Уулвърхемптън.

Бранителят на Бирмингам Лиам Роджуел пропусна сблъсъка със Сити преди седмица, поради вирусно заболяване, което започна преди две седмици, но вероятно ще бъде на линия за мача с Евертън. Халфът Александър Хлеб се завърна към тренировки, след като беше аут от терените в продължение на месец, поради разтежение, получено по време на равенството срещу Фулъм. Мениджърът на Бирмингам Алекс Майклийш ще трябва да решеи дали да заложи на Хелб, като добави острота в атаката на тима.

Прогноза: Евертън - Бирмингам 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Евъртън:

22 ноември Съндърланд - Евъртън 2:2 (Висша лига)
27 ноември Евъртън - Уест Бромич 1:4 (Висша лига)
04 декември Челси - Евъртън 1:1 (Висша лига)
11 декември Евъртън - Уигън 0:0 (Висша лига)
20 декември Манчестър Сити - Евъртън 1:2 (Висша лига)

Бирмингам:

20 ноември Бирмингам - Челси 1:0 (Висша лига)
27 ноември Фулъм - Бирмингам 1:1 (Висша лига)
01 декември Бирмингам - Астън Вила 2:1 (Карлинг Къп)
04 декември Бирмингам - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
12 декември Уулвърхемптън - Бирмингам 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Евъртън - Бирмингам

112 мача
57 победи за Евъртън
33 равенства
22 победи за Бирмингам
Голова Разлика: 208:133 за Евъртън


Коефициенти от bet365:
Евъртън - 1.57
Равен - 3.75
Бирмингам - 6.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
123