Уест Хем ще си тръгне с точка от Крейвън Котидж


П. Пенков

Уест Хем ще си тръгне с точка от Крейвън Котидж

Фулъм - Уест Хем
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 26.12.2010
Час: 14:00
Съдия: Марк Холси

В първи двубой от 19-я кръг в английската Висша лига, Фулъм посреща Уест Хем на "Крейвън Котидж". Съставът на Марк Хюз е близо до зоната на изпадащите, като в момента заемат 17-та позиция във временното класиране, с еднакъв актив от точки с Уигън, които "оглавяват" опасната зона. Впечатление прави, че състава на Марк Хюз няма победа от първите дни на месец ноември, а в последните два изиграни кръга от първенството спечели само една точка. В първия си мач те загубиха гостуването си на Арсенал с 2:1, а седмица по-късно регистираха нулево равенство у дома срещу Съндърланд.

Мениджърът Марк Хюз заяви, че нападателя Муса Дембеле ще трябва да премине късен фитнестест, който да определи физическото му състояние и дали Хюз ще може да го използва срещу чуковете. 23-годишният белгийски национал поднови тренировъчни занимания през тази седмица, след като отсъства през последните 5, поради тежка контузия в глезена си. Съотборникът му Матю Бригс продължавада бъде аут до края на следващия месец, поради травма в прасеца, докато Боби Замора и Филип Сендерос трябва да се завърнат през месец февруари.

Съперниците им Уест Хем свикнаха с престоя си в зоната на изпадащите, като продължават да заемат последната позиция с актив от 13 точки. В последният кръг чуковете успяха да се съвземат от пораженията, като спечелиха точка при гостуването си на Блекбърн Роувърс, в двубой завършил наравно 1:1. Единственото по-сериозно постижение на тима бе победата над Манчестър Юнайтед с 4:0 в края на месец ноември, в среща от турнира Карлинг Къп. Това обаче не беше достатъчно да удовлетвро собственици на клуба, които пръчиха ултиматум на мениджъра Аврам Грант, като му заявиха, че ако тима не постигне победа в оставащите 3 мача, ще трябва да се раздели с тима.

Робърт Грийн, Виктор Обинна и Валон Вехрами се очаква да се завърнат в игра за Уест Хем. Триото пропусна равенство срещу Блекбърн поради контузии. Стражът Грийн имаше лека травма в тазобедрената кост, Обинна в бедрения си мускул, а Бехрами нарани таза си по време на загрявката на "Иууд Парк". Отсъстващи са Марк Ноубъл, Джак Колисън, Антъни Едгър и Мануел Да Коща.

Според мен Уест Хем ще се пребори и ще си тръгне с точка от "Крейвън Котидж".

Прогноза: Фулъм - Уест Хем 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

13 ноември Нюкасъл - Фулъм 0:0 (Висша лига)
21 ноември Фулъм - Манчестър Сити 1:4 (Висша лига)
27 ноември Фулъм - Бирмингам 1:1 (Висша лига)
04 декември Арсенал - Фулъм 2:1 (Висша лига)
11 декември Фулъм - Съндърланд 0:0 (Висша лига)

Уест Хем:

27 ноември Уест Хем - Уигън 3:1 (Висша лига)
30 ноември Уест Хем - Манчестър Юнайтед 4:0 (Карлинг Къп)
05 декември Съндърланд - Уест Хем 1:0 (Висша лига)
11 декември Уест Хем - Манчестър Сити 1:3 (Висша лига)
18 декември Блекбърн - Уест Хем 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Фулъм - Уест Хем

33 мача
11 победи за Фулъм
8 равенства
14 победи за Уест Хем
Голова Разлика: 56:48 за Уест Хем


Коефициенти от bet365:
Фулъм - 1.90
Равен - 3.40
Уест Хем - 4.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
110