Ман Юнайтед ще стартира с успех над Палас


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще стартира с успех над Палас

Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 19.09.2020 г.
Час: 19:30 ч.

Манчестър Юнайтед показа страхотна форма в завършека на последния сезон когато достигна до третото място в класирането. През лятото обаче Оле Гунар Солскяер се провали в привличането на няколко трансферни цели и тимът остана само с Дони ван де Бек като допълнение към състава. В приятелска среща, загубена с 1:0 от Астън Вила миналата седмица "червените дяволи" дадоха минути на много от имената от втория отбор на Солскяер.

Кристъл Палас започна кампанията през миналия уикенд с победа с 1:0 над Саутхемптън. В четвъртък пък тимът загуби на дузпи от Борнемут в Купата на лигата. Последната визита на "Олд Трафорд" бе победа, която прекрати негативна историческа поредица от 30 години.

Откъм състави, Юнайтед на практика не проведе предсезонна подготовка, като отборът се събра в своята цялост преди седмица. Освен това Пол Погба се разболя от коронавирус и съвсем не участваше с останалите, което го поставя под въпрос за първия мач на отбора. 

При гостите проблемите са повече, като контузени са Бентеке, Кейхил, Ван Анхолт, Томкинс, Уикам и Фъргюсън, а Сам Уудс е под въпрос. Еберечи Езе вероятно ще получи пълноценен дебют от първата минута, като и Мичи Батшуай поднови наема си от Челси и може да води нападението.

Манчестър Юнайтед избегна загубата в последните 14 кръга, които изигра във Висшата лига. Кристъл Палас не вкара гол в последните си 4 гостувания, но тимът подобри нападението си. В 18 от последните 19 мача между тези отбори Юнайтед не загуби.

Въпреки липсата на подготовка Юнайтед направи всичко за да е уверен в успеха за този мач, включително като раздаде клубните награди за миналия сезон точно преди този двубой. Така Бруно Фернандеш спечели приза за играч на сезона въпреки че пристигна през януари, а Маркъс Рашфорд взе наградата за гол на сезона. Домакините ще искат да започнат кампанията с успех и да заявят намеренията си за по-добро класиране от последния сезон.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Кристъл Палас (Рой Ходжсън)
 
Гуайта
   
Кояте
Дан
Уорд
Мичел
МакКарти
МакАртър
Езе
Заха
Батшуай
Аю
Марсиал
Рашфорд
Бруно
Джеймс
Бек
МакТоминей
Шоу
Бисака
Магуайър
Линдельоф
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас 2:1

  Сподели
367