Лестър няма да вземе ШЛ от Манчестър Юнайтед


И. Ангелов

Лестър няма да вземе ШЛ от Манчестър Юнайтед

Лестър Сити - Манчестър Юнайтед
Стадион: Кинг Пауър Стейдиъм
Дата: 26.07.2020 г.
Час: 18:00 ч.

Лестър Сити знае, че ще завърши в топ 4 ако победи Манчестър Юнайтед в последния кръг от Висшата лига в неделя. Равенство също може да свърши работа, но само ако Уулвс успее да надвие Челси и головата разлика с тима на Франк Лампард остане по-добра.

Манчестър Юнайтед просто не трябва да загуби за да гарантира топ 4. "Червените дяволи" биха могли да се класират в ШЛ и след загуба, но също трябва да се надяват в такъв случай Уулвс да надвие Челси.

Откъм състави, при домакините проблемите са големи. "Лисиците" ще играят без трима от четиримата си титулярни защитника след като Сьоюнчу е с наказание, а с травми аут са още Рикардо Перейра, Бен Чилуел, Джеймс Мадисън, Даниел Амарти и Марк Олбрайтън.

При гостите проблемите също са с контузените защитници Ерик Баили, Фил Джоунс, Аксел Туанзебе и Люк Шоу. В последната среща Арън Уан-Бисака получи почивка и сега ще се завърне, като Брандън Уилямс вероятно ще заеме другия фланг.

Лестър запази суха мрежа в последните си 4 домакинства. Юнайтед обаче спечели 7 от последните 8 мача между тези отбори във всички състезания. В 13 кръга тимът няма загуба, макар в последната среща да се видя, че умората от сгъстения график започва да тежи на отбора.

Прогноза: Лестър Сити - Манчестър Юнайтед 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Линдельоф
Магуайър
Бисака
Уилямс
Матич
Погба
Гринууд
Бруно
Рашфорд
Марсиал
Барнс
Варди
Перез
Томас
Ндиди
Тилеманс
Джъстин
Евънс
Морган
Бенет
   
Шмайхел
 
Лестър Сити (Брендан Роджърс)

Обоснована прогноза: Лестър Сити - Манчестър Юнайтед 2:2

  Сподели
316