Челси ще завърши в топ 4 с успех над Уулвс


И. Ангелов

Челси ще завърши в топ 4 с успех над Уулвс

Челси - Уулвърхемптън Уондърърс
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 26.07.2020 г.
Час: 18:00 ч.

Само точка е необходима на Челси за да си гарантира оставане в топ 4 въпреки последния кръг, в който тимът загуби от Ливърпул с 5:3. Дори при загуба от Уулвс Челси би могъл да гарантира поне четвърто място, но за тази цел Манчестър Юнайтед задължително трябва да победи Лестър Сити в последния кръг.

Уулвс се намира на шеста позиция и не може да я подобри с победа. Рискът за гостите е пропадане надолу в класирането ако Тотнъм се възползва от такъв шанс.

Откъм състави, при домакините с проблеми са Томори, Гилмор и Канте. В последната среща Кристиан Пулисич се появи като резерва и промени много играта на тима, като вероятно ще стартира. Хъдсън-Одой и Ейбрахам също бяха включени като резерви и помогнаха за головете на гостите, което може да им спечели място. При гостите няма никакви проблеми в състава. 

Уулвс не успява да вкара повече от 1 гол като гост в последните 3 свои мача. През септември в срещата между тези отбори Челси спечели с 5:2. "Сините" нямат загуба от Уулвс в последните 6 пъти когато ги приеха на този стадион, като се очаква нова победа.

Прогноза: Челси - Уулвърхемптън Уондърърс 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уулвс (Нуно Санто)
 
Патрисио
   
Боли
Коади
Саис
Дохърти
Невеш
Мутиньо
Джони
Траоре
Хименес
Жота
Пулисич
Ейбрахам
Вилиан
Алонсо
Ковачич
Жоржиньо
Джеймс
Рудигер
Зума
Азпиликуета
   
Кепа
 
Челси (Франк Лампард)

Обоснована прогноза: Челси - Уулвс 2:1

  Сподели
329