Ман Юнайтед ще превземе четворката с Уест Хем


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще превземе четворката с Уест Хем

Манчестър Юнайтед - Уест Хем Юнайтед
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 22.07.2020 г.
Час: 20:00 ч.

Манчестър Юнайтед допусна първата си загуба от 19 мача когато на полуфиналите за ФА Къп тимът загуби от Челси с 3:1. Оле Гунар Солскяер има 2 мача в лигата за да осигури класиране в Шампионска лига догодина, като след последната загуба на Лестър Сити от Тотнъм, той може да поведе на "лисиците" с 3 точки преди последния кръг именно срещу тях във Висшата лига. Головата разлика с Лестър също е равна, поради което Юнайтед трябва да търси и голове, за да се подсигури при евентуална загуба в последния кръг от прекия съперник.

На другата граница на таблицата стои Уест Хем, който бе в опасната зона, но с две поредни победи в последните два кръга достигна 15-ата позиция с 37 точки. Тимът може и да си гарантира оставане в елита без да играе ако във вторник Астън Вила не успее да победи Арсенал. Във всеки случай напрежението върху състава в момента е много по-ниско, отколкото бе преди няколко седмици.

Откъм състави, при домакините Ерик Баили получи тежък удар в главата от съотборника си Магуайър срещу Челси, който го изкара от игра и прави участието му тук невъзможно. Фил Джоунс и Аксел Туанзебе са също контузени, а под въпрос е Люк Шоу. Напрежение се наслагва над вратаря Давид Де Хеа, който бе заместван от Серхио Ромеро по отличен начин по пътя на отбора във ФА Къп, а когато срещу Челси бе дадена изява на испанеца, той сбърка при 2 от головете на съперника, което и мениджърът Солскяер критикува пред медиите.

При гостите отново под въпрос е Райън Фредерикс на десния бек, което отново ще даде шанс на 20-годишния Бен Джонсън да се изяви. Роберт Снодграс е контузен за тима. Томас Соучек и Михаил Антонио са двамата играчи в изключителна форма за Дейвид Мойс, който също ще иска да впечатли срещу бившия работодател.

Манчестър Юнайтед не загуби в 14 поредни мача с Уест Хем във всички турнири. В последните 6 кръга Юнайтед вкара поне по 2 гола на всеки свой съперник, като загубата в лигата липсва от 12 кръга. Вероятно е Уест Хем да е подсигурил оцеляването си до началото на двубоя, което може да помогне на домакините, гонещи все още цел в кампанията.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Хем Юнайтед 3:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уест Хем (Дейвид Мойс)
 
Фабиански
   
Диоп
Огбона
Фредерикс
Кресуел
Райс
Соучек
Боуен
Ноубъл
Форналс
Антонио
Марсиал
Рашфорд
Бруно
Гринууд
Погба
МакТоминей
Фосу-Менса
Уан-Бисака
Магуайър
Линдельоф
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Хем 3:1

  Сподели
346