Ман Сити ще доминира в Уотфорд


И. Ангелов

Ман Сити ще доминира в Уотфорд

Уотфорд - Манчестър Сити
Стадион: Викъридж Роуд
Дата: 21.07.2020 г.
Час: 20:00 ч.

След две поредни победи, Уотфорд се върна към загубите при 3:1 от прекия съперник в опасната зона Уест Хем Юнайтед. Сега на 17-та позиция "стършелите" направиха странен ход когато освободиха мениджъра Найджъл Пиърсин 2 кръга преди края. 

Манчестър Сити отпадна от ФА Къп на полуфиналите и остава само с Шампионска лига като състезание за трофей този сезон. Арсенал надви "гражданите" с 2:0 на "Уембли", и сега Гуардиола ще търси реакция срещу отбор, срещу който Сити спечели 12 поредни пъти, включително с 8:0 в последния случай. 

Откъм състави, при домакините ще липсват ключови имена - Жерар Деулофеу, Етиен Капу, Дарил Янмаат и Исак Съксес. Неясно е как новото ръководство вижда подредбата на наличните играчи, но е вероятно да видим различен Уотфорд в този двубой.

Пеп Гуардиола няма да разчита на Серхио Агуеро и Клаудио Браво за срещата. Очаква се Родри, Бернардо Силва и Фернандиньо да започнат като свежи играчи.

Сити вкара поне по 2 пъти на Уотфорд в последните 12 мача между тези отбори, които и спечели. С победи в 3 поредни кръга в лигата "гражданите" са голям фаворит.

Прогноза: Уотфорд - Манчестър Сити 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Фернандиньо
Лапорт
Уокър
Менди
Брюйне
Родри
Силва
Силва
Жезус
Стърлинг
Дийни
Уелбек
Дукуре
Сар
Чалоба
Хюз
Масина
Доусън
Каткарт
Кабаселе
   
Фостър
 
Уотфорд (Хейдън Мълинс)

Обоснована прогноза: Уотфорд - Ман Сити 0:3

  Сподели
515