Ман Сити ще отстрани Арсенал и ще играе финал във ФА Къп


И. Ангелов

Ман Сити ще отстрани Арсенал и ще играе финал във ФА Къп

Арсенал - Манчестър Сити
Стадион: Уембли
Дата: 18.07.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Арсенал повдигна самочувствието си в последния кръг от Висшата лига преди тази среща когато успя да обърне шампиона Ливърпул до победа с 2:1.

Манчестър Сити излезе с отслабена постройка срещу Борнемут и също спечели с 2:1 като запази някои важни имена свежи за този важен двубой. Това е втората среща на тима с Арсенал за по-малко от месец, като последно "гражданите" спечелиха с 3:0 над "артилеристите".

Откъм състави, при символичния домакин има доста проблеми. Лено, Чембърс, Мари и Мартинели са с контузии. Седрик Соареш не може да играе за Арсенал във ФА Къп защото по-рано беше част от отбора на Саутхемптън в състезанието. Еди Нкетиа е наказан и ще пропусне.

При Сити само Серхио Агуеро лекува травма. Очаква се Клаудио Браво да замени Едерсон на врата след като той вардеше по време на целия турнир до тук за тима. Извън това вероятно Гуардиола ще заложи на най-силните си имена.

Ман Сити спечели последните 6 мача с Арсенал и в тези срещи допусна само веднъж. Това поставя "гражданите" като фаворити и в този момент.

Прогноза: Арсенал - Манчестър Сити 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Браво
   
Отаменди
Лапорте
Уокър
Менди
Брюйне
Родри
Силва
Марез
Жезус
Стърлинг
Лаказет
Обамеянг
Нелсън
Шака
Себайос
Тиърни
Белерин
Колашинац
Луис
Мустафи
   
Мартинез
 
Арсенал (Микел Артета)

Обоснована прогноза: Арсенал - Ман Сити 0:2

  Сподели
462