Челси ще се разправи с последния


И. Ангелов

Челси ще се разправи с последния

Челси - Норич Сити
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 14.07.2020 г.
Час: 22:15 ч.

В последния кръг Челси загуби точки в борбата за топ 4 местата във Висшата лига когато получи 3 шамара от Шефилд Юнайтед и голям удар по самочувствието си. За късмет на "сините" един от другите претенденти за топ 4 - Лестър Сити, загуби с 4:1 от Борнемут. В понеделник вечер обаче Манчестър Юнайтед ще има шанс с мача си от 35-я кръг на първенството да прескочи и двата преки съперника.

Норич Сити гарантира изпадането си след загубата с 4:0 от Уест Хем Юнайтед в събота. С поредица от 7 загуби, може би именно снемането от напрежението за добро представяне ще освободи играчите, които сега ще се борят само за чест. 

Откъм състави, Франк Лампард няма да разчита на Фикайо Томори и Били Гилмор поради контузии. Нголо Канте приближава завръщане, но е поставен под въпрос. Франк Лампард ще настоява за отговор от момчетата си, но може би той ще направи и някакви промени в постройката си.

Норич не може да разчита на Сам Байръм, Грант Ханли, Кристоф Зимерман и Мориц Лайтнер, всички контузени. Тод Кантуел се върна в последната среща като резерва. 

Норич загуби последните си 7 срещи във Висшата лига и така държи последното място. Тимът и не вкара гол в 6 от тях. Челси няма загуба в 16 поредни мача с Норич във всички състезания. "Сините" спечелиха 4 поредни свои домакинства в лигата и това се очаква и тук.

Прогноза: Челси - Норич Сити 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Норич Сити (Даниел Фарке)
 
Крул
   
Клозе
Годфри
Арънс
Люис
Тети
МакЛийн
Кантуел
Щиперман
Хернандес
Айда
Одой
Жиру
Вилиан
Ковачич
Жоржиньо
Баркли
Алонсо
Азпиликуета
Рудигер
Зума
   
Кепа
 
Челси (Франк Лампард)

Обоснована прогноза: Челси - Норич Сити 3:0

  Сподели
287