Ман Сити ще успее в Брайтън


И. Ангелов

Ман Сити ще успее в Брайтън

Брайтън - Манчестър Сити
Стадион: Фолмър Стейдиъм
Дата: 11.07.2020 г.
Час: 22:00 ч.

В последните си две домакинства Брайтън посрещна Манчестър Юнайтед и Ливърпул, като и от двата отбора допусна по 3 пъти във вратата си и загуби. Посрещането на Манчестър Сити няма да е по-лека задача, като феновете надали очакват победа на любимците си, които все още държат безопасната 15-та позиция.

Манчестър Сити преодоля неочакваната загуба от Саутхемптън с погром с 5:0 над Нюкасъл Юнайтед в сряда. У дома изглежда "Гражданите" се представят по съвсем различен начин от своите гостувания. Изумително, но статистиката сочи три поредни загуби в последните 3 мача на гости за Пеп Гуардиола.

Откъм състави, Хосе Изкиердо е с контузия за домакините, а Стивън Алзате е под въпрос. Бившият играч на Челси Тарик Лампти продължава да се представя добре за домакините и ще стартира на десния бек.

При Сити Габриел Жезус прекрати головата си суша в последния мач, но и Давид Силва показа представяне като от най-добрите си години, като 34-годишният вкара и асистира два пъти за победата над Нюкасъл. Джон Стоунс ще се надява на нов старт в един от последните си опити да запази мястото си в отбора на Гуардиола.

Манчестър Сити спечели последните си 6 срещи с Брайтън във всички турнири. С оглед формата на гости на "гражданите" вероятно е да видим труден мач за тях, но ако играта е каквато от последния кръг, победата ще бъде сигурна.

Прогноза: Брайтън - Манчестър Сити 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Стоунс
Лапорте
Уокър
Менди
Брюйне
Родри
Фоден
Марес
Жезус
Стърлинг
Маупай
Тросар
Моой
Алистър
Стивънс
Бисума
Бърн
Лампти
Дънк
Уебстър
   
Райън
 
Брайтън (Греъм Потър)

Обоснована прогноза: Брайтън - Манчестър Сити 0:1

  Сподели
262