Шефилд ще задържи Челси


И. Ангелов

Шефилд ще задържи Челси

Шефилд Юнайтед - Челси
Стадион: Брамал Лейн
Дата: 11.07.2020 г.
Час: 19:30 ч.

След като не загуби в последните три кръга, и дори спечели в два от тях, Шефилд Юнайтед отново се намеси в битката за европейските позиции, особено след последния кръг, когато се справи с Уулвърхемптън Уондърърс в сряда с 1:0. 

Челси успя да прескочи Лестър на третата позиция след грешка на "лисиците" срещу Арсенал и успех на Челси над Кристъл Палас с 3:2. Изглежда проблемът на отбора на Франк Лампард е физическото присъствие в защита и при статични положения, което той отбеляза пред медиите, а от това може да се възползват домакините.

Откъм състави, при домакините с контузии са Джон Флек, Лук Фрийман и Леон Кларке. Крис Уайлдър ще трябва да прецени състоянието на поставените под въпрос Оливър МакБърни и Дейвид МакГолдрик преди срещата. В последната среща във втори пореден мач вкара централният защитник Джон Еган. Той се извиси след корнер, което ще е оръжието и срещу Челси, като трябва да се има предвид, че преди тези два гола той нямаше принос към попаденията за тима си цял сезон.

При Челси продължават да отсъстват НГоло Канте и Фикайо Томори, като Матео Ковачич е под въпрос. Предполага се, че Жоржиньо може да напусне клуба през лятото, но появата му като резерва в последната среща промени играта и това може да му даде стартово място сега. В нападение Лампард разчита на хората във форма - Кристиан Пулисич и Вилиан.

Челси вкара поне по 2 гола в последните 8 кръга от Висшата лига. Тимът спечели 5 от последните 6 кръга. Шефилд спечели последните си 3 домакинства и се намира в добра форма. Тимът трябва да опита да задържи звездите по фланга на противника, и ако се възпозлва от физическото си превъзходство в полето на съперника има шанс да излезе от срещата с точки.

Прогноза: Шефилд Юнайтед - Челси 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Франк Лампард)
 
Кепа
   
Кристенсен
Рудигер
Джеймс
Азпиликуета
Чийк
Жоржиньо
Маунт
Вилиан
Жиру
Пулисич
Мусет
МакГолдрик
Стивънс
Лундстрам
Норууд
Берж
Балдок
О'Конъл
Еган
Башам
   
Хендерсън
 
Шефилд (Крис Уайлдър)

Обоснована прогноза: Шефилд - Челси 1:1

  Сподели
409