Манчестър Юнайтед ще надвие и Борнемут


И. Ангелов

Манчестър Юнайтед ще надвие и Борнемут

Манчестър Юнайтед - Борнемут
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 04.07.2020 г.
Час: 17:00 ч.

С оглед формата на двата отбора преди началото на този тридесет и трети кръг от английската Висша лига, изглежда сякаш двубоя е предрешен, след като Манчестър Юнайтед се разправя с всяка опозиция пред себе си откакто Бруно Фернандеш и Пол Погба играят заедно на терена.

От друга страна Борнемут се намира на 19-ата позиция в класирането, загуби в 5 от последните 6 кръга в лигата, и момчетата на Еди Хау може би вече мислят за следващата кампания в Чемпиъншип. 

Откъм състави, отново всички факти са в полза на домакините. Очаква се след две поредни победи с по 3:0 Оле Гунар Солскяер да заложи на подобен състав. Той може да разчита на почти всички свои играчи, като само Фил Джоунс и Аксел Туанзебе са под въпрос. 

В последната среща Борнемут загуби с 4:1 от Нюкасъл и това не може да е било добро за самочувствието. Калъм Уилсън остава наказан след като събра 10 жълти картона, а контузени са ключовите Симон Франсис и Чарли Даниелс.

Борнемут загуби последните си 7 гостувания в лигата поред. В 5 от тези срещи гостите не вкараха. Манчестър Юнайтед не допусна гол в последните 4 мача у дома. В обратната среща по-рано през сезона Юнайтед загуби минимално на гости, но психиката и стилът на игра при домакините в момента е на съвсем друго ниво.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Борнемут 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Борнемут (Еди Хау)
 
Рамсдейл
   
Мефам
Аке
Стейси
Смит
Кук
Лерма
Гослинг
Брукс
Станислас
Кинг
Марсиал
Рашфорд
Бруно
Гринууд
Погба
Матич
Шоу
Бисака
Магуайър
Баили
   
Хеа
 
()

Обоснована прогноза: - Борнемут 3:0

  Сподели
253