Челси ще вземе дербито с Уест Хем


И. Ангелов

Челси ще вземе дербито с Уест Хем

Уест Хем Юнайтед - Челси
Стадион: Лондон Стейдиъм
Дата: 01.07.2020 г.
Час: 22:15 ч.

Уест Хем не се намира в добра форма след три поредни загуби във Висшата лига. Опасенията на феновете за изпадане са реалност, макар тимът в момента да заема последната безопасна 17-та позиция в таблицата.

Обратно, Челси се намира на поход от 3 победи в лигата, като за момента Франк Лампард не бърка и не дава възможност на преследвачите на топ 4 да доближат отбора след рестарта на кампанията. През седмицата тимът надви и Лестър Сити за да спечели място на полуфиналите във ФА Къп. И трите си мача след рестарта Челси спечели с по 1 гол.

Откъм състави, при домакините Роберт Снодграс има проблем в гърба и пропуска. Дейвид Мойс ще се надява поставените под въпрос Артър Масуаку и Себастиан Алер да са на линия. 

При Челси с контузии са Фикайо Томори и Марко ван Гинкел. Кристиан Пулисич и Андреас Кристенсен са поставени под въпрос.

Уест Хем не успя да вкара в последните 3 кръга във Висшата лига. Тимът загуби в 5 от последните 6 кръга. "Чуковете" обаче имат добър рекорд срещу Челси у дома с 3 победи в последните 5.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Челси 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Франк Лампард)
 
Кепа
   
Зума
Рудигер
Азпиликуета
Алонсо
Баркли
Жоржиньо
Ковачич
Вилиан
Жиру
Маунт
Антонио
Форналс
Боуен
Соучек
Райс
Ноубъл
Кресуел
Фредерикс
Огбона
Диоп
   
Фабиански
 
Уест Хем (Дейвид Мойс)

Обоснована прогноза: Уест Хем - Челси 1:2

  Сподели
264