Ман Сити ще отстрани Нюкасъл от ФА Къп


И. Ангелов

Ман Сити ще отстрани Нюкасъл от ФА Къп

Нюкасъл Юнайтед - Манчестър Сити
Стадион: Сейнт Джеймсис Парк
Дата: 28.06.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Нюкасъл няма загуба в последните си пет срещи във всички турнири, но всички срещи на тима можеха да се категоризират като такива с противници от подобно ниво. 

Манчестър Сити загуби от Челси през седмицата с 2:1 и в отсъствието на Серхио Агуеро не показа най-добрия си футбол в нападение, а защитата изглеждаше плачевно. Така "гражданите" получиха психическия удар от загубата на титлата във Висшата лига, като пред тях остава борбата за ФА Къп и Шампионска лига.

Откъм състави, при домакините в последния мач с Астън Вила принудително бяха заменени Исак Хайдън и Мат Ричи, които са под въпрос. Йетро Уилемс е със сигурност аут с травма, а под въпрос са поставени още Кларк и братята Лонгстаф.

При Сити Фернандиньо е с наказание, Серхио Агуеро се подложи на операция и ще липсва дълго време, а под въпрос са Стоунс, Кансело, Гарсия и Фоден.

Манчестър Сити спечели последните 9 мача във ФА Къп. "Гражданите" не загубиха в 24 от последните 26 срещи с Нюкасъл във всички състезания. Сити обаче има само 1 победа на гости в Нюкасъл в последните 4 случая.

Прогноза: Нюкасъл Юнайтед - Манчестър Сити 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Браво
   
Отаменди
Гарсия
Уокър
Зинченко
Силва
Родри
Силва
Марес
Жезус
Сане
Жоелинтон
Максимен
Алмирон
Лазаро
Бенталеб
Шелви
Роуз
Манкило
Фернандес
Ласелъс
   
Дарлоу
 
Нюкасъл (Стив Брус)

Обоснована прогноза: Нюкасъл - Ман Сити 1:2

  Сподели
235