Солскяер ще стигне полуфинал през Норич


И. Ангелов

Солскяер ще стигне полуфинал през Норич

Норич Сити - Манчестър Юнайтед
Стадион: Кероу Роуд
Дата: 27.06.2020 г.
Час: 19:30 ч.

Мениджърът на Норич Даниел Фарке ясно показа намеренията си към четвърт-финала на ФА Къп с последната среща във Висшата лига, където даде почивка на най-важните си играчи вместо да играе с пълни сили за спасението в елита. 

Може би обратното важи за Манчестър Юнайтед, който трябва с всички сили да гони класиране в топ 4 и Шампионска лига, и ще използва ротация именно при купите. 

При домакините Еми Буендиа, Тод Кантуел и Тиму Пуки бяха оставени на скамейката срещу Евертън за да са свежи за тази среща. С контузии в тима са Сам Байръм, Грант Ханли и Кристоф Зимерман.

"Червените дяволи" се хвърлиха с най-добрата си постройка във Висшата лига, като с наличието на Погба, Бруно, Рашфорд и Марсиал в игра тимът за първи път стигна до хетрик от ерата на сър Алекс Фъргюсън насам. Футболът, който показва тимът на Оле Гунар Солскяер напоследък е изключителен, и предстои да видим как ще построи той отбора си тук.

Под въпрос за гостите са Туанзебе и Джоунс. Солскяер потвърди, че Джеси Лингард се е оправил от болест, като старт може да получат имена като Далот, Баили, Уилямс, МакТоминей и Фред.

Юнайтед спечели 7 от последните 8 мача с Норич. В 6 от тях "червените дяволи" не допуснаха гол. В последните 4 мача във ФА Къп Юнайтед също не допусна гол. Очаква се фаворитът да продължи дори с всички усилия, които ще положат домакините.

Прогноза: Норич Сити - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Ромеро
   
Баили
Магуайър
Далот
Уилямс
МакТоминей
Фред
Перейра
Лингард
Джеймс
Игало
Пуки
Кантуел
Дуда
Буендиа
Трайбул
Вранчич
Люис
Арънс
Клозе
Годфри
   
Крул
 
Норич (Даниел Фарке)

Обоснована прогноза: Норич - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
231