Уест Хем отново ще трябва да губи точки


П. Пенков

Уест Хем отново ще трябва да губи точки

Уест Хем - Манчестър Сити
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 11.12.2010
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд

Уест Хем приема Манчестър Сити в двубой от 17-я кръг на английската Висша лига. Чуковете спешно се надяват да се измъкнат от опасната зона, в която са вече в продължение на няколко седмици. Те са 20-и във временното подреждане, като имат само 2 победи през настоящия сезон. Последната от тях беше постигната в края на месец ноември, когато състава на Аврам Грант победи с 3:1 Уигън пред собствена публика. Преди седмица обаче те записаха ново поражение в актива си, след като загубиха минимално с 1:0 от Съндъралнд. Добрата новина е, че чуковете запазиха шансове за турнира Карлинг Къп, след като победиха с 4:0 Манчестър Юнайтед.

Мениджърът на Уест Хем Аврам Грант ще подложи Валон Бехрани на късен фитнестест преди началото на двубоя със Сити. Швейцарецът пропусна загубата от Съндърланд преди седмица поради контузия в тазобедрената става, докато Марк Нобъл е аут до началото на следващата година поради същата травма. Дългосрочно отсътващи от състава на чуковете са: Мануел Да Коща, Антъни Едгар, Петер Куруш и Джак Колисън.

Манчестър Сити все още продължават борбата си за челната позиция в класирането, като в момента те са четвърти с актив от 29 точки, на 2 от втория Манчестър Юнайтед и на 3 точки зад лидера Арсенал. Гражданите нямат загуба в последните си 6 мача от първенството, като преди седмица победи Болтън у дома с минималното 1:0 и така запази шансовете си за атака на първото място.

Мениджърът на Сити Роберто Манчини ще бъде принуден да направи няколко промени в състава си. Аржентинецът Карло Тевес, който отбеляза 10 гола през настоящия сезон, ще пропусне мача с Уест Хем поради наказание. Същото важи и за Александър Коларов, който беше отстранен по време на победата над Болтън, докато Коло Туре може да бъде на линия, след като лекуваше болки в прасеца си.

Прогноза: Уест Хем - Манчестър Сити 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

13 ноември Уест Хем - Блекпул 0:0 (Висша лига)
20 ноември Ливърпул - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
27 ноември Уест Хем - Уигън 3:1 (Висша лига)
30 ноември Уест Хем - Манчестър Юнайтед 4:0 (Карлинг Къп)
05 декември Съндърланд - Уест Хем 1:0 (Висша лига)

Манчестър Сити:

13 ноември Манчестър Сити - Бирмингам 0:0 (Висша лига)
21 ноември Фулъм - Манчестър Сити 1:4 (Висша лига)
27 ноември Стоук Сити - Манчестър Сити 1:1 (Висша лига)
01 декември Манчестър Сити - РБ Залцбург 3:0 (Лига Европа)
04 декември Манчестър Сити - Болтън 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Хем - Манчестър Сити

81 мача
31 победи за Уест Хем
14 равенства
36 победи за Манчестър Сити
Голова Разлика: 124:124


Коефициенти от bet365:
Уест Хем - 4.50
Равен - 3.60
Манчестър Сити - 1.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
163