Фулъм ще трябва да остане още седмица, близо до опасната зона


П. Пенков

Фулъм ще трябва да остане още седмица, близо до опасната зона

Фулъм - Съндърланд
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 11.12.2010
Час: 17:00
Съдия: Нийл Суарбрик

В друг двубой от 17-я кръг в английската Висша лига, Фулъм приема Съндърланд от 17:00 часа българско време. Котиджърс са опасно близо до зоната на изпадащите. В момента те са 17-ти с актив от 15 точки, толкова колкото има и Уигън, който се намира в опасната зона. Фулъм значително понижи представянето си в последния месец, като отбора няма победа от края на месец октомври, когато победи Уигън с 2:0 на собствен терен. Преди седмица състава на Марк Хюз регистрира петата си загуба за сезона, след като загуби с 2:1 визитата си на Арсенал.

Левият бранител на Фулъм Карлос Салсидо вероятно ще се завърне в игра за срещата със Съндърланд, след като страдаше от контузия в глезена си. Муса Дембеле е със същия проблем, като се очаква да се възстанови през следващата седмица, докато Матю Бригс се подложи на хирургическа намеса поради болките, които изпитваше в прасеца си. Боби Замора и Филим Сендерос все още са аут от състава на Марк Хюз поради контузии.

Съндърланд пък направи огромен прогрес в представянето си в последния месец. Сега те са седми в класирането, като са само на 3 точки от местата, които дават право за участие в турнира Лига Европа. Черните котки започнаха страхотно месец ноември, като измъкнаха точка при гостуването си на Тотнъм, а седмица по-късно победи тогавашния лидер във временното класиране - Челси. Последваха равенство с Евертън, минимална загуба от Уулвърхемптън и домакинска победа на Уест Хем.

Мениджърът на Съндърланд Стив Брус обяви, че Асамоа Гиан и Крейг Гордън са под съмнение за двубоя с Фулъм. Първият страда от счупен пръст на десния си крак, а Гордън е с разтежение. Тайтъс Брамбъл, Фрейзър Кембъл и Майкъл Търнър са дългосрочно отсъстващи, като всички страдат от травми в колената.

Прогноза: Фулъм - Съндърланд 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

10 ноември Челси - Фулъм 1:0 (Висша лига)
13 ноември Нюкасъл - Фулъм 0:0 (Висша лига)
21 ноември Фулъм - Манчестър Сити 1:4 (Висша лига)
27 ноември Фулъм - Бирмингам 1:1 (Висша лига)
04 декември Арсенал - Фулъм 2:1 (Висша лига)

Съндърланд:

09 ноември Тотнъм - Съндърланд 1:1 (Висша лига)
14 ноември Челси - Съндърланд 0:3 (Висша лига)
22 ноември Съндърланд - Евъртън 2:2 (Висша лига)
27 ноември Уулвърхемптън - Съндърланд 3:2 (Висша лига)
05 декември Съндърланд - Уест Хем 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Фулъм - Съндърланд

26 мача
10 победи за Фулъм
8 равенства
8 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 30:29 за Фулъм


Коефициенти от bet365:
Фулъм - 2.20
Равен - 3.25
Съндърланд - 3.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
254