Астън Вила ще се отдалечи от опасната зона


П. Пенков

Астън Вила ще се отдалечи от опасната зона

Астън Вила - Уест Бромич
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Дата: 11.12.2010
Час: 17:00
Съдия: Марк Холси

В първа среща от 17-я кръг в английската Висша лига, Астън Вила приема Уест Бромич на стадион "Вила Парк" от 17:00 часа българско време. Бирмингамци продължиха слабото си представяне през последната седмица, след като загубиха гостуването си на стадион "Анфийлд". Те бяха победени от Ливърпул с класическото 3:0, като домакините не можеха да разчитат на най-големите си звезди - Джейми Карагър, Стивън Джерард и Фернандо Торес.

Нападателят на Вила Емил Хески се завръща в състава, след като отсъства в последните седем срещи на тима. Бившият английски национал страдаше от контузия в коляното, получена по време на нулево равенство с Бирмингам в края на месец октомври. Мениджърът на Астън Вила Жерар Улие потвърди, че Хески ще вземе участие срещу Албиън.
Крилото Ашли Йънг ще бъде на разположение след загубата с 3:0 от Ливърпул в понеделник, след като изтърпя наказанието си. Кийрън Кларк ще отсъства, след като получи петия си жълт картон за сезона срещу мърсисадйци.

Съперниците им Уест Бромич Албиън са девети във временното подреждането с 22 инкасирани точки, с еднакъв брой с осмия Ливърпул. В миналият кръг съставът на Роберто Ди Матео успя да зарадва феновете си на собствения си стадион, след като победи с 3:1 Нюкасъл Юнайтед. Така Албиън се реваншира за отпадането си от турнира Карлинг Къп, когато той загуби с минималното 1:0 при гостуването си на Ипсуич. Победатата над свраките беше втора за тима през последния месец, като в края на месец ноември, Албиън победиха с 4:1 като гост Евертън.

Бранителят на Уест Бромич Йозуф Мулумбу се завръща в игра след изтърпяно наказание. Нападателят Питър Одемвинге се бори с травмата в слабините си, която получи по време на двубоя с Нюкасъл. Одемвинге не успя да тренира тази седмица, но вероятно може да започне в срещата от резервната скамейка. Халфът Крис Брънт няма поставен срок за своето завръщане в игра, като в все още не е започнал тренировки.

Прогноза: Астън Вила - Уест Бромич 2:1

Астън Вила:

13 ноември Астън Вила - Манчестър Юнайтед 2:2 (Висша лига)
21 ноември Блекбърн - Астън Вила 2:0 (Висша лига)
27 ноември Астън Вила - Арсенал 2:4 (Висша лига)
01 декември Бирмингам - Астън Вила 2:1 (Карлинг Къп)
06 декември Ливърпул - Астън Вила 3:0 (Висша лига)

Уест Бромич:

13 ноември Уигън - Уест Бромич 1:0 (Висша лига)
20 ноември Уест Бромич - Стоук Сити 0:3 (Висша лига)
27 ноември Евъртън - Уест Бромич 1:4 (Висша лига)
01 декември Ипсуич - Уест Бромич 1:0 (Карлинг Къп)
05 декември Уест Бромич - Нюкасъл 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Астън Вила - Уест Бромич

126 мача
60 победи за Астън Вила
26 равенства
40 победи за Уест Бромич
Голова Разлика: 208:171 за Астън Вила


Коефициенти от bet365:
Астън Вила - 2.10
Равен - 3.30
Уест Бромич - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
180