Ман Сити ще се справи и с Челси


И. Ангелов

Ман Сити ще се справи и с Челси

Челси - Манчестър Сити
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 25.06.2020 г.
Час: 22:15 ч.

Преди този важен двубой Челси се намира на удобна дистанция от 5 точки над преследвачите на Топ 4 на Висшата лига. Дистанцията може да бъде съкратена от Манчестър Юнайтед до началото на този мач, но това вероятно ще мотивира Франк Лампард да се представи по-добре срещу шампиона.

Манчестър Сити рестартира сезона си с феноменална форма и след като отнесе Арсенал с 3 гола, след това унищожи и Бърнли с 5 без да допусне до тук. Последното гостуване на "Стамфорд Бридж" бе загубено с 2:0, поради което Пеп Гуардиола ще търси реабилитация, а формата предполага добър резултат.

Жоржиньо се връща от наказание за Челси и ще може да подсили тима в средата на терена. Кристиан Пулисич промени позитивно играта на "сините" когато се включи в победата над Астън Вила последно, което може да му спечели място отново в този ключов момент.

При Сити Серхио Агуеро вероятно ще пропусне остатъка от кампанията след контузия в коляното срещу Бърнли. Фил Фодън си гарантира старт с два гола в срещата, както и Рияд Марес, но се очаква Гуардиола да използва ротация за някои позиции.

Манчестър Сити запази суха мрежа в 5 от последните 7 кръга на Висшата лига. Челси пък вкара поне по 2 гола в 6 от последните 7 кръга. Определено ни чака един прекрасен двубой на два тима от върха на първенството, като се очаква отборът в по-добра форма да спечели.

Прогноза: Челси - Манчестър Сити 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Фернандиньо
Лапорт
Уокър
Менди
Брюйне
Родри
Фоден
Марес
Жезус
Стърлинг
Пулисич
Жиру
Вилиан
Ковачич
Жоржиньо
Канте
Алонсо
Азпиликуета
Рудигер
Кристенсен
   
Кепа
 
Челси (Франк Лампард)

Обоснована прогноза: Челси - Манчестър Сити 1:2

  Сподели
338