Шефилд ще отстъпи в Манчестър


И. Ангелов

Шефилд ще отстъпи в Манчестър

Манчестър Юнайтед - Шефилд Юнайтед
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 24.06.2020 г.
Час: 20:00 ч.

Манчестър Юнайтед поднови сезона си срещу Тотнъм в петък когато допусна първи гол, но след активно второ полувреме се върна до 1:1 и бе близо до това да обърне. В момента тимът се намира на 5 точки от Топ 4 на класирането където последен е Челси и Оле Гунар Солскяер не иска да изостава от Франк Лампард още.

Шефилд Юнайтед поднови кампанията с известния мач с Астън Вила, който завърши при 0:0 заради грешка на технологията на гол-линията, а след това шокиращо тимът загуби с 3:0 от Нюкасъл Юнайтед когато бе изгонен и човек за гостите. Тези последните резултати не помагат на тима в битката за Топ 4, в която също е замесен само на 2 точки над съперника си от този кръг.

Новините откъм двата състава са както следва - при домакините Пол Погба вероятно ще стартира, след като появата му като резерва в последния кръг преобрази представянето и именно той спечели дузпата за 1:1. Виктор Линдельоф напусна с травма последния мач и е под въпрос, но представянето му срещу Тотнъм не следва да му гарантира старт. Предстои да видим дали Солскяер ще използва ротация в този важен двубой.

За тима на Крис Уайлдър наказан е Джон Еган, който бе изгонен срещу Нюкасъл. Джон Флек се завърна в онзи мач, но не помогна за срамната загуба. Шефилд не може да се ползва и от най-добре представящия се вратар в лигата този сезон - Дийн Хендерсън, след като той е собственост на Манчестър Юнайтед. Така на врата ще видим Саймън Муур.

Манчестър Юнайтед спечели 12 от последните си 13 домакинства в лигата. В последните 3 мача у дома тимът запази мрежата си суха и ще видим дали това ще продължи, след като в последния мач срещу Шефилд на "Брамал Лейн", Юнайтед допусна първо 2 гола, направи обрат, но допусна и трети в самия край за зрелищното 3:3. С оглед формата на гостите в момента фаворит изглежда домакинският отбор.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Шефилд Юнайтед 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Шефилд (Крис Уайлдър)
 
Муур
   
Башам
О'Конъл
Робинсън
Балдок
Лундстрам
Норууд
Флек
Стивънс
МакБърни
Мусет
Рашфорд
Марсиал
Бруно
Погба
Фред
МакТоминей
Шоу
Бисака
Магуайър
Баили
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Шефилд 2:1

  Сподели
222