Тотнъм няма да спре Манчестър Юнайтед


И. Ангелов

Тотнъм няма да спре Манчестър Юнайтед

Тотнъм - Манчестър Юнайтед
Стадион: Уайт Харт Лейн
Дата: 19.06.2020 г.
Час: 22:15 ч.

Паузата заради коронавируса дойде в подходящо време за Тотнъм, който се намираше на поредица от шест срещи насред всички състезания без успех, Хари Кейн беше контузен, и тимът точно бе напуснал Шампионска лига и ФА Къп. В момента този отбор има да се бори само във Висшата лига, където стои на 8-ма позиция, с 4 точки под съперника си от този кръг, който е 5-ти. Формата и в лигата обаче не е блестяща със само 3 победи в последните 10 кръга. За капак, в приятелската среща за подготовка за завръщането Тотнъм отново загуби, дори с Кейн в игра.

Манчестър Юнайтед се намираше в изключително добра форма преди паузата, а през нея от контузии се върнаха ключовите Маркъс Рашфорд и Пол Погба. Целта на Юнайтед е попадане в топ 4, където на само 3 точки се намира Челси. "Червените дяволи" нямат загуба в последните 5 кръга, като спечелиха 3 пъти, включително срещу Челси и последно Манчестър Сити.

Откъм състави, за домакините наказан е ключовият Деле Али, докато Сон и Ло Селсо са поставени под въпрос. С контузии са младите имена от академията Джафет Танганга и Трой Парот. 

При Оле Гунар Солскяер единствен под въпрос е Фил Джоунс. Очаква се норвежецът да заложи на най-силната си постройка, с Бруно Фернандеш и Пол Погба в игра, като последният не бе играл от Коледа, но се появи в скорошна приятелска среща с Уест Бромич.

Манчестър Юнайтед спечели последните 3 мача с Тотнъм във всички турнири. В лигата гостите нямат загуба в 5 кръга. Очаква се гостите да продължат във формата, която показваха преди паузата.

Прогноза: Тотнъм - Манчестър Юнайтед 1:3

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Баили
Магуайър
Бисака
Шоу
Фред
Бруно
Погба
Джеймс
Марсиал
Рашфорд
Сон
Кейн
Лукас
Ндомбеле
Уинкс
Сисоко
Дейвис
Орие
Алдервайрелд
Санчес
   
Лорис
 
Тотнъм (Жозе Моуриньо)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
339