Ще успее ли Блекбърн да забрави за кошмара на Олд Трафорд?


П. Пенков

Ще успее ли Блекбърн да забрави за кошмара на Олд Трафорд?

Блекбърн - Уулвърхемптън
Стадион: "Ииуд Парк", Блекбърн
Дата: 04.12.2010
Час: 17:00
Съдия: Хауърд Уеб

В събота от 17:00 часа българско време Блекбърн приема Уулвърхемптън в среща от 16-я кръг на английската Висша лига. Съставът на Сам Алардайс заема 13-та позиция във временното класиране с актив от 18 точки, като до момента тима е регистирал общо 5 победи, 3 равенства и 7 загуби. Преди две седмици Блекбърн успяха да спечелят с 2:0 домакинството си на Астън Вила, но седмица по-късно бяха рагромени на "Олд Трафорд", където червените дяволи победиха розите с 7:1, като петте попадения за червените дяволи бяха дело на българина Димитър Бербатов.

Халфът на Блекбърн Мортен Гамст Педерсен вероятно ще се завърне в игра. Норвежкият национал пропусна загубата от Юнайтед в миналия кръг поради разтежение. Никола Калинич, Стивън Нзонзи, Мартин Олсон, Винс Грела и Кейт Андрюс са аут от двубоя поради контузии.

Уулвърхемтън продължават престоя си в зоната на изпадащите с 12 инкасирани точки, като им са нужни 3 за да излязат от опасната зона. В последните два кръга от първенството те спечелиха веднъж. Това се случи преди седмица, когато победиха Съндърланд с 3:2 пред собствена публика. Седмица по-рано преди победата над черните котки, състава на Мик Макарти загуби визитата си на Блекпул с 2:1.

Полузащитникът на Уулвс Дейвид Джоунс няма да може да помогне на съотборниците си поради травма в ходилото си, получена по време на срещата със Съндърланд. Нападателят Стивън Флетчър също е аут поради вирусно заболяване. Стивън Моуколо се бори с болките си в гърба, които не му позволиха да игра в последния мач. Кристоф Бера се завръща след изтърпяно наказние, докато Дейв Едуардс и Карл Хенри са аут съответно поради контузия в слабините и в коляното.

Смятам, че загубата от Юнайтед ще е повлияла психечески върху играчи на Блекбърн, а Уулс ще са вдъхновени от успеха, който постигха миналата седмица, така че мисля да прогнозирам равенство 1:1.

Прогноза: Блекбърн - Уулвърхемптън 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Блекбърн:

06 ноември Блекбърн - Уигън 2:1 (Висша лига)
10 ноември Нюкасъл - Блекбърн 1:2 (Висша лига)
13 ноември Тотнъм - Блекбърн 4:2 (Висша лига)
21 ноември Блекбърн - Астън Вила 2:0 (Висша лига)
27 ноември Манчестър Юнайтед - Блекбърн 7:1 (Висша лига)

Уулвърхемптън:

06 ноември Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
10 ноември Уулвърхемптън - Арсенал 0:2 (Висша лига)
13 ноември Уулвърхемптън - Болтън 2:3 (Висша лига)
20 ноември Блекпул - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
27 ноември Уулвърхемптън - Съндърланд 3:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Блекбърн - Уулвърхемптън

66 мача
27 победи за Блекбърн
13 равенства
26 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 132:131 за Блекбърн


Коефициенти от bet365:
Блекбърн - 1.72
Равен - 3.60
Уулвърхемптън - 5.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
117