Тотнъм посреща Ливърпул в последен мач от кръга


П. Пенков

Тотнъм посреща Ливърпул в последен мач от кръга

Тотнъм - Ливърпул
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Дата: 28.11.2010
Час: 18:00
Съдия: Мартин Аткинсън

Тотнъм приема Ливърпул в последна среща от 15-я кръг в английската Висша лига. Лондончани заемат шестата позиция във временното класиране, като досега са регистрирали общо 6 победи, 4 равенства и 4 загуби. В последните два изминали кръга от първенството, състава на Хари Реднап постигна трудни победи. Преди две седмици те успяха да надделят над Блекбърн у дома с 4:2, а в следващия кръг победи Арсенал като гост с 3:2.

Мениджърът Хари Реднап опредли шансовете на Рафаел ван дер Ваарт на 50/50 относно шансовете му да играе срещу Ливърпул, след като по-рано получи контузия в глезена. Холандецът пропусна победата на Тотнъм над Вердер Бремен от Шампионската лига в средата на седмица, но присъстваше на тренировката на тима в петък. Джермейн Джинас също присъстваше на заниманието, като той също пропусна мача от ШЛ поради травма в прасеца, но има надежда се включи срещу мърсисайдци. Майкъл Доусън, който страдаше от скъсани връзки в коляното, се е върнал към тренировки, но Джовани дос Сантош остава аут поради болки в слабините. Ледли Кинг, Джейми О'Хара и Джонатън Уудгейт са дългосрочно отсъстващи.

Ливърпул са девети в подреждането след 14-я кръг с актив от 19 точки. В последният кръг те са реваншира на феновете си за слабото си представяне срещу Уигън и Стоук Сити, като победиха пред собствена публика последния във временното класиране Уест Хем с 3:0.

Полузащитникът на мърсисайдици Джо Коул е готов да се върне в игра за гостуването на "Уайт Харт Лейн". Английският национал пропусна последните пет мача на тима поради разтежение, но поради влошената си физическа форма може да се включи в двубоя от резервната скамейка. Джейми Карагър, който ще изиграе 450-я си мач в английската Висша лига, ще запази капитанската лента и в този мач поради отсъствието на Стивън Джерард, който аут с разтежение.

Мисля, че и двата тима ще търсят победата с всички сили и ще постигнат среща с добра резултатност.

Прогноза: Тотнъм - Ливърпул над 3,5 гола

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

06 ноември Болтън - Тотнъм 4:2 (Висша лига)
09 ноември Тотнъм - Съндърланд 1:1 (Висша лига)
13 ноември Тотнъм - Блекбърн 4:2 (Висша лига)
20 ноември Арсенал - Тотнъм 2:3 (Висша лига)
24 ноември Тотнъм - Вердер 3:0 (Шампионска лига)

Ливърпул:

04 ноември Ливърпул - Наполи 3:1 (Лига Европа)
07 ноември Ливърпул - Челси 2:0 (Висша лига)
10 ноември Уигън - Ливърпул 1:1 (Висша лига)
13 ноември Стоук Сити - Ливърпул 2:0 (Висша лига)
20 ноември Ливърпул - Уест Хем 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Ливърпул

139 мача
39 победи за Тотнъм
35 равенства
65 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 220:157 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 2.00
Равен - 3.40
Ливърпул - 3.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
168