Ще успее ли УБА да сложи край лошото си представяне?


П. Пенков

Ще успее ли УБА да сложи край лошото си представяне?

Евъртън - Уест Бромич
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 27.11.2010
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън

В събота от 17:00 часа българско време отборите на Евертън и Уест Бромич се изправят един срещу друг в среща от 15-я кръг в английската Висша лига. Карамелите се намират на 14-та позиция във временното класиране с актив от 16 точки. Разочароващо за феновете на тима е, че мърсисадйци нямат победа през настоящия месец. Но погледното от друга страна състава на Дейвид Мойс има регистрана само една загуба през месец ноември, когато тима загуби пред собствена публика от Арсенал с 2:1. Преди седмица Евертън беше близо до успеха при гостуването си на Съндърланд, но в крайна сметка двубоя завърши наравно 2:2 и двата тима трябваше да си поделят по точка.

Нападателят на Евертън Витор Аничебе има вероятност да се завърне в игра. 22-годишният футболист не е играл все още през настоящия сезон поради конутизия в коляното получена по време на предсезонната подготовка, но това не му попречи да отбележи гол за резервния тим през тази седмица. Полузащитникът Маруан Фелани ще трябва да изтърпи последната среща от наложеното му наказание за червния картон, който той получи по време на двубоя с Болтън. Лийн Озмън и Рос Баркли са аут поради контузии.

Съперниците им Уест Бромич се намират опасно близо до зоната на изпадащите, като след 14-я кръг заемат 16-та позиция с актив от 16 точки, с 2 повече от Уигън, който са в опасната зона. Съдбата на Уест Бромич не е никак розова. Съставът на Роберто Ди Матео няма победа от края на месец октомври, когато победи Лестър в квалификационен кръг от турнира Карлинг Къп. В последният кръг от първенството те загубиха с 3:0 пред собствена публика от гостуващия Стоук Сити.

Крис Брънт вероятно няма да може да помогне на съотборниците си срещу Евертън, тъй като изпитва болки в слабините. Въпреки това, Джеймс Морисън и Стивън Рейд се очаква да се са възстановили напълно и да вземат участие.

Прогноза: Евертън - УБА 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Евъртън:

30 октомври Евъртън - Стоук Сити 1:0 (Висша лига)
06 ноември Блекпул - Евъртън 2:2 (Висша лига)
10 ноември Евъртън - Болтън 1:1 (Висша лига)
14 ноември Евъртън - Арсенал 1:2 (Висша лига)
22 ноември Съндърланд - Евъртън 2:2 (Висша лига)

Уест Бромич:

01 ноември Блекпул - Уест Бромич 2:1 (Висша лига)
07 ноември Уест Бромич - Манчестър Сити 0:2 (Висша лига)
10 ноември Уест Хем - Уест Бромич 2:2 (Висша лига)
13 ноември Уигън - Уест Бромич 1:0 (Висша лига)
20 ноември Уест Бромич - Стоук Сити 0:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Евъртън - Уест Бромич

138 мача
55 победи за Евъртън
32 равенства
51 победи за Уест Бромич
Голова Разлика: 231:229 за Евъртън


Коефициенти от bet365:
Евъртън - 1.57
Равен - 3.80
Уест Бромич - 6.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
115