Кой ще се пребори за трите точки - Съндърланд или Евертън?


П. Пенков

Кой ще се пребори за трите точки - Съндърланд или Евертън?

Съндърланд - Евъртън
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 22.11.2010
Час: 22:00
Съдия: Питър Уолтън

Съндърланд приема Евертън на "Стейдиъм ъф Лайт" в последен двубой от 14-я кръг в английската Висша лига. Черените котки на Стив Брус заемат осмата позиция във временното класиране с актив от 19 точки. Досега те са регистрирали общо 4 победи, 7 равенста и 2 загуби. В миналият кръг Съндъралнд постигна изненадваща победа на "Стамфорд Бридж", като победи лидера във временното класиране Челси и класическото 3:0.

Мениджърът на Съндърланд Стив Брус се надява да може да разчита на услугите на нападателя Дарън Бент за срещата с Евертън. 26-годишният футболист пропусна последните 3 мача на тима поради разтежение, но се върна към тренировки и вероятно ще бъде на разположение. Дани Уелбек се очаква да се е възстановил от травмата си, докато Джон Менса и Антон Фърдинанд остават аут. Дейвид Мейлър все още подобрява физическото си състояние, след като получи сериозна контузия в коляното, докато Фрейзър Кембъл остава аут със същата контузия.

Съперниците им Евертън са 16-ти във временното подреждане с актив от 15 точки. Представянето на карамелите от средата на месец октомври бе добро, тъй като нямаха загуба от тогава. Преди седмици те записаха равенство у дома при домакинството им на Болтън, завършило при резултат 1:1, но в последния кръг бе даден край на добрата им серия. Те загубиха с 1:2 домакинството си на Арсенал, който е един от конкурентите за шампионската титла през този сезон.

Лошата новина за карамелите е, че няма да могат да разчитат на халфа си Маруан Фелани. Белгийският национал ще трябва да изтърпи наказанието си за 3 срещи, след като получи червен картон срещу Болтън, по-рано този месц. Мениджърът Дейвис Мойс обяви, че в състава няма новоконтузени футболисти след проведени контролни срещи на национално ниво. Контузени обаче остават Лиън Озмън, Виктор Аничебе и Рос Баркли.

Прогноза: Съндърланд - Евертън над 2,5 гола

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

23 октомври Съндърланд - Астън Вила 1:0 (Висша лига)
31 октомври Нюкасъл - Съндърланд 5:1 (Висша лига)
06 ноември Съндърланд - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)
09 ноември Тотнъм - Съндърланд 1:1 (Висша лига)
14 ноември Челси - Съндърланд 0:3 (Висша лига)

Евъртън:

23 октомври Тотнъм - Евъртън 1:1 (Висша лига)
30 октомври Евъртън - Стоук Сити 1:0 (Висша лига)
06 ноември Блекпул - Евъртън 2:2 (Висша лига)
10 ноември Евъртън - Болтън 1:1 (Висша лига)
14 ноември Евъртън - Арсенал 1:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Евъртън

151 мача
61 победи за Съндърланд
23 равенства
67 победи за Евъртън
Голова Разлика: 254:243 за Евъртън


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 2.60
Равен - 3.20
Евъртън - 2.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
113