Челси ще добави нови три точки в актива си


П. Пенков

Челси ще добави нови три точки в актива си

Челси - Съндърланд
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 14.11.2010
Час: 18:10
Съдия: Крис Фой

Челси приема Съндърланд на "Стамфорд Бридж" в последна среща от 13-я кръг в английската Висша лига. Съставът на Карло Анчелоти продължава да заема лидерската позиция във временното класиране с актив от 28 точки, с 3 точки преднина преди втория Юнайтед и с 5 пред третия Арсенал. Преди седмица Челси претърпя загуба с 2:0 при гостуването си на "Анфийлд", като лонднчани загубиха с 2:0 от мърсисайдци благодарение на испанския нападател на домакините - Фернанд Торес, който отбеляза и двете попадения в срещата. През средата на седмицата Челси се реваншира на феновете си за загубата, като постигна домакинска победа с 1:0 над Фулъм в двубой от 13-я междинен кръг в английската Висша лига.

Сините от Лондон няма да могат да разчитат на Франк Лампард и Майкъл Есиен в двубоя със Съндърланд. Английският халф ще бъде аут от терените още около 3 седмици, след като е получил контузия по време на тренировъчното занимание в четвъртък. Нападателят Никола Анелка, който пропусна победата на Фулъм, е с контузия в гърба, докато защитника Алекс страда от болки в коляното. Есиен пък ще трябва да изтърпи наказание от 3 срещи поради грубото си влизане срещу Клинт Демпси в последния двубой.

Съперниците им Съндърланд заемат десетата позиция във временното класиране с 16 инкасирани точки. Преди седмица черните котки на Стив Брус постигнаха домакински успех, след като победиха Стоук Сити с 2:0. В последвалата среща от междиния кръг, Съндърланд успяха да измъкне точка при гостуването си на "Уайт Харт Лейн", където Тотнъм и Съндъралнд завършиха наравно 1:1.

Лошата новина за състава на Стив Брус е, че нападателя Дарън Бент ще пропусне гостуването на Челси поради разтежение. Бранителят Джон Менса също ще се консултира със специалист дали да вземе участие в срещата, докато Антон Фърдинанд пропуска със сигурност. Полузащитникът Дейвид Мейлър продължава да работи върху възстановяването си от контузията в коляното си, докато Фрейзър Кембъл остава аут с подобен проблем.

Очаквам шампионите да затвърдят шампионските си амбиции, като прибавят нови три точки в актива си.

Прогноза: Челси - Съндърланд 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Челси:

23 октомври Челси - Уулвърхемптън 2:0 (Висша лига)
30 октомври Блекбърн - Челси 1:2 (Висша лига)
03 ноември Челси - Спартак Москва 4:1 (Шампионска лига)
07 ноември Ливърпул - Челси 2:0 (Висша лига)
10 ноември Челси - Фулъм 1:0 (Висша лига)

Съндърланд:

18 октомври Блекбърн - Съндърланд 0:0 (Висша лига)
23 октомври Съндърланд - Астън Вила 1:0 (Висша лига)
31 октомври Нюкасъл - Съндърланд 5:1 (Висша лига)
06 ноември Съндърланд - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)
09 ноември Тотнъм - Съндърланд 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Челси - Съндърланд

98 мача
47 победи за Челси
18 равенства
33 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 179:148 за Челси


Коефициенти от bet365:
Челси - 1.22
Равен - 5.75
Съндърланд - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
158