Тотнъм ще губи ценни точки на Уайт Харт Лейн


П. Пенков

Тотнъм ще губи ценни точки на Уайт Харт Лейн

Тотнъм - Блекбърн
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Дата: 13.11.2010
Час: 17:00
Съдия: Андре Маринър

Отборите на Тотнъм и Блекбърн излизат един срещу друг в среща от 13-я кръг в английската Висша лига. Шпорите се намират на седмата позиция във временното класиране с актив от 16 точки. В последните два кръга те изгубиха ценни точки, които могат да им гостват влизане в Топ 4 в края на сезона. Преди седмица те бяха победени с 4:2 от Болтън, като почетното попадение за Тротърс беше дело на българския национал - Мартин Петров. В последвалия междинен кръга Тотнъм направи равен у дома 1:1 срещу Съндърланд.

Новините в отбора на Тотнъм са повече от лоши по отношение на контузени играчи. Общата им бройка до момента наброява 8, като това е сериозен проблем за мениджъра Хари Реднап. Том Хъдълстоук е с контузия в глезена, Рома Павлюченко изпитва силни болки в гърба си, а Дейвид Бентли има травма в прасеца. Освен това лазера на шпорите са още: Роби Кийн, Арън Ленън, Джовани дос Сантош, Ледли Кинг, Джермейн Дейфо, Майкъл Доусън, Джейми О'Хара и Джонатън Уудгейт.

Съперниците им Блекбърн заемат средна позиция във временното класиране(13) с актив от 15 точки. В последните два изминали кръга, тима на Сам Алардайс успя да спечели важни 6 точки. Преди седмица те победиха с 2:1 Уигън пред собствена публика, а в средата на следващата постигнаха същия резултат, но като гост на Нюкасъл Юнайтед.

Нападателят на Блекбърн - Джейсън Робъртс ще се бори за титулярно място, след като в последните два мача влезе от резервната скамейка от отбеляза и двете почетни попадения. Бенждани, Мартин Олсон, Стивън Нзонзи, Кейт Андрюс и Винс Грела все още се борят с физическото си състояние.

Според мен Тотнъм ще бъде доста затруднени в тази среще с оглед достата им контузени играчи, като смятам, че Блекбърн ще могат да си тръгнат с точка от "Уайт Харт Лейн".

Прогноза: Тотнъм - Блекбърн 0:0

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

23 октомври Тотнъм - Евъртън 1:1 (Висша лига)
30 октомври Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:0 (Висша лига)
02 ноември Тотнъм - Интер 3:1 (Шампионска лига)
06 ноември Болтън - Тотнъм 4:2 (Висша лига)
09 ноември Тотнъм - Съндърланд 1:1 (Висша лига)

Блекбърн:

18 октомври Блекбърн - Съндърланд 0:0 (Висша лига)
24 октомври Ливърпул - Блекбърн 2:1 (Висша лига)
30 октомври Блекбърн - Челси 1:2 (Висша лига)
06 ноември Блекбърн - Уигън 2:1 (Висша лига)
10 ноември Нюкасъл - Блекбърн 1:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Блекбърн

80 мача
35 победи за Тотнъм
16 равенства
29 победи за Блекбърн
Голова Разлика: 125:114 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.57
Равен - 3.80
Блекбърн - 6.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
132