Фулъм и Вила ще си поделят по точка


П. Пенков

Фулъм и Вила ще си поделят по точка

Фулъм - Астън Вила
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 06.11.2010
Час: 17:00
Съдия: Питър Уолтън

В друга среща от съботния ден от 11-я кръг на английската Висша лига, Фулъм посреща Астън Вила на "Крейвън Котидж". Домакините заемат комфортната за тях 10-та позиция в класирането с 12 инкасирани точки. Досега Фулъм регистираха общо 2 победи, 6 равенства и 2 загуби. В последният изминал кръг, състава на Марк Хюз успя да се издигне няколко позици по-напред, след като победи Уигън с 2:0 пред собствена публика. Седмица по-рано обаче Фулъм изгуби важни точки при визитата си на новака - Уест Бромич, завършила при резултат 2:1.

Добрата новина за мениджъра Марк Хюз е, че Деймиън Дъф и Диксън Етуху се завръща в игра, след като се възстановиха съответно от контузия в прасеца и глезена. Анди Джосън също се връща, но вероятно ще започне двубоя от резервната скамейка.

Астън Вила не започна добре настоящия сезон, като след десетия кръг заема 14-та позиция в класирането с актив от 12 точки, но при евентуален успех може да се издигне в десятката. След назнчаването на Жерар Улие за мениджър на тима, положението на Вила не се е подобрило никак. В последните 3 кръга бирмингамци са успяли да спечелят само 1 точка, която бе постигната при домакинството им на лидера Челси, след като двата тима завършиха при нулево равенство. Седмица по-късно след ремито с лондончани, Вила регистрираха поражение при гостуването си на Съндърланд. Черните котки на Стив Брус победиха противника си с минималното 1:0. В последния изминал кръг Астън Вила регистрира още едно равенство. Това стана при домакинството им на Бирмингам, завършило при нулев резултат.

Норвежския национал - Джон Карю страда от контузия в прасеца и се присъединява към Хески в лазарета на тима. Вила анонсираха по-рано тази седмица, че Хеси ще бъде аут около месец поради скъсано сухожилие. Мениджърът Жерар Улие ще трябва да заложи в нападатение на Габриел Агбонлахор, който скоро се завърна от претърпяна операция в слабините. Крилото на тима - Марк О'Брайтън е отново на разположение, след като пропусна срещата с Бирмингам поради наказание. Стийв Сидуел е успял да се възстанови от стомашните си болки и ще може да помогне на Вила.

Прогноза: Фулъм - Астън Вила 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

25 септември Фулъм - Евъртън 0:0 (Висша лига)
02 октомври Уест Хем - Фулъм 1:1 (Висша лига)
16 октомври Фулъм - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
23 октомври Уест Бромич - Фулъм 2:1 (Висша лига)
30 октомври Фулъм - Уигън 2:0 (Висша лига)

Астън Вила:

02 октомври Тотнъм - Астън Вила 2:1 (Висша лига)
16 октомври Астън Вила - Челси 0:0 (Висша лига)
23 октомври Съндърланд - Астън Вила 1:0 (Висша лига)
27 октомври Астън Вила - Бърнли 2:1 сл. прод. (Карлинг Къп)
31 октомври Астън Вила - Бирмингам 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Фулъм - Астън Вила

38 мача
11 победи за Фулъм
12 равенства
15 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 62:52 за Астън Вила


Коефициенти от bet365:
Фулъм - 2.10
Равен - 3.30
Астън Вила - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
194