Мандарините ще се върнат към успехите


П. Пенков

Мандарините ще се върнат към успехите

Блекпул - Уест Бромич
Стадион: "Блумфийлд Роуд", Блекпул
Дата: 01.11.2010
Час: 22:00
Съдия: Майкъл Оливър

В последна среща от десетия кръг на английската Висша лига, един срещу друг се изправят новаците - Блекпул и Уест Бромич Албиън. Южняците започнаха добре сезона, но постепенно започнаха да губят увереност и в момента се намират на 16-та позиция в класирането с актив от 10 точки, но при евентуален успех срещу Албиън биха се издингали до 9-та позиция.

В последните няколко кръга Блекпул загуби много точки. Единствените три точки, които спечели в последните мачове бе при гостуването им на Ливърпул, където мандарините победиха мърсисайдци с минамалното 2:1. В следващата седмица Блекпул показаха "зъби" у дома срещу Манчестър Сити, но в крайна сметка гражданите победиха с 3:2 благодарение на прекрасното представяне на аржентинеца Карлос Тевес. В последния кръг състава на Йън Холоуей продължи да губи ценни точки. Те загубиха с 2:0 визитата си на Бирмингам.

Капитанът на Блекпул - Чарли Адам е под съмнение за двубоя с Уест Бромич. 24-годишният футболист има няколко шева на глезена си, след като получи контузия след сблъсък с Никола Зигич от съства на Бирмингам. Били Кларк, Алекс Баптист и Луис Алмонд са аут за срещата поради контузии.

Съперниците им Уест Бромич заемат прекрасната за тях шеста позиция във временното класиране с актив от 15 точки и регистирани до момента общо 4 победи, 3  равенства и 2 загуби. В последните два кръга Албиън успя да измъкне точка при гостуването си на Манчестър Юнайтед, завършило при равенство 2:2, а в следващия кръг спечели домакинството си на Фулъм с 2:1. Освен това те продължиха участието си в турнира Карлинг Къп, след като в четвъртия кръг на надпреварата победиха Лестър с 4:1 като гости.

Мениджърът на Уест Бромич - Роберто Ди Матео няма да може да разчита на нападателя Питер Одемвинге, който е с контузия в коляното, но според лекуващите го, надпредва добре с възстановяването си. Мениджърът изпитва съмнение относно състоянието на защитника Джонас Олсон и нападателя Марк-Антоан Фортюн. И двамата са с контузии, но мениджъра им запази място в групата за двубоя. Джеймс Морисън също е под съмнение, след като получи лека травма на последната тренировка на тима.

Прогноза: Блекпул - Уест Бромич 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Блекпул:

19 септември Челси - Блекпул 4:0 (Висша лига)
25 септември Блекпул - Блекбърн 1:2 (Висша лига)
03 октомври Ливърпул - Блекпул 1:2 (Висша лига)
17 октомври Блекпул - Манчестър Сити 2:3 (Висша лига)
23 октомври Бирмингам - Блекпул 2:0 (Висша лига)

Уест Бромич:

25 септември Арсенал - Уест Бромич 2:3 (Висша лига)
02 октомври Уест Бромич - Болтън 1:1 (Висша лига)
16 октомври Манчестър Юнайтед - Уест Бромич 2:2 (Висша лига)
23 октомври Уест Бромич - Фулъм 2:1 (Висша лига)
26 октомври Лестър - Уест Бромич 1:4 (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Блекпул - Уест Бромич

48 мача
21 победи за Блекпул
6 равенства
21 победи за Уест Бромич
Голова Разлика: 78:74 за Бърнли


Коефициенти от bet365:
Блекпул - 2.87
Равен - 3.25
Уест Бромич - 2.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
112