Арсенал ще спечели в Манчестър


И. Ангелов

Арсенал ще спечели в Манчестър

Манчестър Юнайтед - Арсенал
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 30.09.2019 г.
Час: 22:00 ч.

През седмицата в Купата на лигата на Манчестър Юнайтед бяха необходими дузпи за преодоляването на тима от третото ниво на английския футбол Рочдейл, след като в редовното време двата тима завършиха при 1:1. "Червените дяволи" страдат от липса на голове в срещите си и те вкараха повече от 1 гол само 3 пъти в последните си 20 мача във всички турнири.

Арсенал без проблем се справи с Нотингам Форест в Купата, като разпиля тимът от Чемпиъншип с 5:0. "Артилеристите" нямат загуба в последните си пет срещи и вкараха поне по 2 пъти в тях. 

Откъм състави, ключовият за Юнайтед Пол Погба се върна в състава през седмицата след контузия. С проблеми обаче са титулярните нападатели Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал, което може да постави отново 17-годишният Гринууд в отборав нападение. Баили, Фосу-Менса, Шоу и Далот са контузени в защитата, както и Анхел Гомес в средата на терена.

При гостите от контузия през седмицата се върнаха Хектор Белерин и Киеран Тиърни, който дебютира за тима. Мейтланд-Найлс бе изгонен в последната среща на Арсенал в лигата, но наказанието му мина по време на Купата и отново може да се появи в защитата. Александре Лаказет е контузен за нападението на гостите.

В последните 4 кръга от Висшата лига Арсенал допусна поне по 2 пъти от противниците си. В последните 3 тимът и вкара поне по 2 гола. Изумително статистиката сочи, че "артилеристите" нямат победа на "Олд Трафорд" от 2006-та година и надали ще имат по-добра възможност от сегашната с оглед формата на домакините. Оле Солскяер не успява да накара своите момчета да играят агресивен футбол, а контузиите в нападение не му помагат след продаването на Алексис Санчес и Ромелу Лукаку.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
696